Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yanni, Yann Tiersen, Evgeny Grinko Tarzı Sanatçı Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
2.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar New Age tarzı falan da olabilir insana meditasyon yaptıran, gece uyumadan önce ilaç gibi gidecek şarkı/sanatçı önerilerinizi bekliyorum

• Detektivbyrån'a bakabilirsin hocam, hoş bir grup.

New Age olarak da Adrian von Ziegler'a bakabilirsin, çok hoş New Age'imsi Kelt müzikleri besteler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Detektivbyrån'a bakabilirsin hocam, hoş bir grup.

New Age olarak da Adrian von Ziegler'a bakabilirsin, çok hoş New Age'imsi Kelt müzikleri besteler.
    Çok teşekkür ederim hocam aldım listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

Çok teşekkür ederim hocam aldım listeye
    Joe Hisaishi tavsiye ederim. Müthiş müzikleri vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Teşekkürler hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Teşekkürler hocam

Alıntıları Göster

bu seni biraz götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

bu seni biraz götürür

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam modern classic sanırım bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evgeny Grinko Konser Bileti
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Aynen, intouchables'ın da soundtrackini yapmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Aynen, intouchables'ın da soundtrackini yapmıştı

Şimdi oldu;
    Yann Tiersen' i Amélie vasıtası ile tanımıştım, Ludovico Einaudi' yi de ne zamandır arşivimde duran The Intouchables ile keşfedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 16 Ocak 2015; 18:25:38 >

• quote:

Şimdi oldu;
    Yann Tiersen' i Amélie vasıtası ile tanımıştım, Ludovico Einaudi' yi de ne zamandır arşivimde duran The Intouchables ile keşfedeyim
    Up
  • Ludovico Einaudiyi siddetle oneririm, hatta sarkilarindan bir kacini yazayim:

Divenire
    Oltremare
    Nuvole Bianche
    Primevare
    Una Mattina
    Ancora
    Lady Labyrinth

Bunlardan sonra kendi yolunu bulursun. Ayrica ben de Yanni den biraz oneri istiyorum senden Uzun zamandir sarkilarini kesfetmeyi dusunuyordum ama unutmusum, konuyu gorunce hatirladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Ludovico Einaudiyi siddetle oneririm, hatta sarkilarindan bir kacini yazayim:

Divenire
    Oltremare
    Nuvole Bianche
    Primevare
    Una Mattina
    Ancora
    Lady Labyrinth

Bunlardan sonra kendi yolunu bulursun. Ayrica ben de Yanni den biraz oneri istiyorum senden Uzun zamandir sarkilarini kesfetmeyi dusunuyordum ama unutmusum, konuyu gorunce hatirladim.

Hocam Yanni için fazla söze gerek yok şöyle bir başlayalım;

Felitsa (annesine yaptığı bir parça o nedenle özeldir )
    Echo of a Dream
    Flash of Color
    I'm So
    Long Way Home
    ve tabiki Nostalgia

Albümlerinin tek tek dinlenmesi önemle rica olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 5 Şubat 2015; 2:59:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Ludovico Einaudiyi siddetle oneririm, hatta sarkilarindan bir kacini yazayim:

Divenire
    Oltremare
    Nuvole Bianche
    Primevare
    Una Mattina
    Ancora
    Lady Labyrinth

Hocam Yanni için fazla söze gerek yok şöyle bir başlayalım;

Felitsa (annesine yaptığı bir parça o nedenle özeldir )
    Echo of a Dream
    Flash of Color
    I'm So
    Long Way Home
    ve tabiki Nostalgia

Albümlerinin tek tek dinlenmesi önemle rica olunur

Alıntıları Göster
    Ben Celtic ve New Age türünde yanlızca Loreena McKennitt'yı dinlerim pek kimseyi tanımadığımdan dolayı. Bu kadın bu tarzların kraliçesi diye bilirim. Harika ses harika atmosfer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Ben Celtic ve New Age türünde yanlızca Loreena McKennitt'yı dinlerim pek kimseyi tanımadığımdan dolayı. Bu kadın bu tarzların kraliçesi diye bilirim. Harika ses harika atmosfer.

Hocam Enya' da dinleyebilirsiniz oda efsanedir. Cennet' in fon müziğini yapan iki nadide insan Enya ve Loreena McKennitt ;

Caribbean Blue
    Only Time

Efsanelerinden sadece bir kaçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 20 Ocak 2015; 3:40:40 >
  • quote:

quote:

Hocam Enya' da dinleyebilirsiniz oda efsanedir. Cennet' in fon müziğini yapan iki nadide insan Enya ve Loreena McKennitt ;

Caribbean Blue
    Only Time

Efsanelerinden sadece bir kaçı.

Alıntıları Göster
    Detektivbyrån un parçalarını dinliyorum güzel grupmuş gerçekten. Bundan sonra onu açarım , teşekkürler.

• quote:

Detektivbyrån un parçalarını dinliyorum güzel grupmuş gerçekten. Bundan sonra onu açarım , teşekkürler.

E18 adlı parçayı dinlemenizi öneririm şiddetle Makası bile müzik aleti olarak kullanabilen bir grup.
  • quote:

quote:

E18 adlı parçayı dinlemenizi öneririm şiddetle Makası bile müzik aleti olarak kullanabilen bir grup.

Alıntıları Göster
    Up

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Yanni'yi söylemişsin ama "A Love For Life" parçasını bilmiyorsan kesin dinle, 5 doz buruk sevinç yaşatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Yanni'yi söylemişsin ama "A Love For Life" parçasını bilmiyorsan kesin dinle, 5 doz buruk sevinç yaşatıyor

Bünyede I-Doser etkisi yaratan ender parçalardan A Love For Life hatırlatmanız ile tekrar açtım üst üste bir kaç kere dinlerim artık teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bünyede I-Doser etkisi yaratan ender parçalardan A Love For Life hatırlatmanız ile tekrar açtım üst üste bir kaç kere dinlerim artık teşekkürler

Alıntıları Göster
    Up ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 5 Şubat 2015; 0:44:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.