Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furky41

quote:

Orijinalden alıntı: greyishblue

Yanwen ile gelecek olan iki kargomdan biri elime ulaştı. Diğerini de bekliyorum. Darısı başınıza :)

Getiren ptt miydi ?

Diğeri de elime ulaştı. Şubeden kendim aldım. Sürekli soruyordum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

quote:

Yanwen ile gelecek olan iki kargomdan biri elime ulaştı. Diğerini de bekliyorum. Darısı başınıza :)

Getiren ptt miydi ?

Diğeri de elime ulaştı. Şubeden kendim aldım. Sürekli soruyordum.

Kargo gelince beni arıyorlar ben adama sorduğumda eğer gelse bile biz sizi ararız dediler. Bende aramalarını bekliyorum tabi.

Takip kodu soruyorlar bende yanwendeki kodu söylesem bile pttnin sitesinde göremiceği için bişi yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 30 Aralık 2014; 16:10:47 >
  • Takip, benim ürünler yolda 22 sinde trye girmiş 2 paket bakalım ne zaman ulaşacak?
  • Sizce umut var mı gelir mi :(
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
  • yanwen gibi gönderi olmaz olsun. 8 tane ürün siparişi verdim. 50 gün oldu sadece biri geldi . o da yanwen tarafından gönderilmeyen ürün. buyincoins ve dealextreme en fazla 30 gün bekletiyordu. alibabadan almamak lazımmış.
  • PTT sorgulamada böyle bir şey çıkıyor. Ne iş anlamadım. Dispute açtım valla.
  • Satıcıya mesaj attım süreyi uzatın kargom gelmedi yoksa dispute açıcam diye.. 37 güne uzatmışlar 1 ay süre eklemiş.. bakalım hala beklemedeyiz..
  • Bende ürün aldım. Yanwen ile göndermiş satıcı. 15 Aralık'ta TR'ye girdiği gözüküyor. Hala ürünü alamadım.
  • 11 Kasım da aldım. ...hâla gelmedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benimde sipariş edeli bir ay oldu hala gelmedi ne yapayım ?
    [simage]
    [/simage]
  • Arkadaşlar sipariş vereli 14 gün oldu en son bilgi 10 gün önce girilmiş ne durumda olduğunu öğrenmenin bir yolu var mıdır? E mail adresleri var mı bunların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardus Linux -- 5 Ocak 2015; 12:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voto

Benimde ürünüm geldi YANWEN kargodan.Takipsiz geldiği için open dispute açıp ücretini aldıktan sonra geldi.
    Daha sonra ücretini satıcıya ilettim.

Darısı gelmeyenlerin başına.

Benim ürünlerim 50. güne girdi. Umudum kalmadı. Uzatma verdim 10 gün içinde dolacak. Siz open dispute açarken olaya ne yazdınız. İade işlemi nasıl başladı. Bu yetmez gibi singopore post diye sipariş geçtiğim yer yanwen olarak göndermiş. Kaç gündür yazışıyorum. Memnun olmadığımı ve yanwen istemediğimi ama aldığım yer merak etmeyin elinize ulaşır biz hep gönderiyoruz ulaşıyor gibi laflar söylüyor.

Buraya open dispute açsam mı karar vermedim. Çünkü farklı bir kargo firması ile göndermiş elime ulaşması çok zor görünüyor. Open dispute açarsam Neyi bahane ederek iadesini veya başka firma ile göndermesini isteyebilirim. Kargo firmasının başka olması sizce yeterli sebep olabilirmi?
  • Arkadaşlar 1.5ay Sonra beklediğim kargo bugün elime ulaştı.. Satıcı süreyi uzatmıştı zaten.. Bekleyenler için bi umut olması açısından yazmak istedim.. satıcı güvenilir ise kargo bi şekilde geliyor..
  • Beyler ben de Aliexpress'ten sipariş vermiştim. Malesef eleman ürünü Yanwen ile göndermiş. Şimdiye kadar 30 küsür alışveriş yapmışımdır Çinden. Fakat ilk defa böyle saçma bir kargo gördüm. Aslında benim dikkatsizliğim biraz ürünün Shipping kısmına bakınca anladım. Ucuz görüp sazan gibi atlamamak lazımmış. China Post görünce devamını okumamışım. China Post Registered Air Mail aslında iyi olan. Buna dikkat etmek lazım.
    Ürünün kargo takip sonucu bu:
    quote:

Destination Country-Turkey

2014-12-11 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End)
    Original Country-Yanwen[YC393436655YW] To China Post Air Mail[YC393436655YW]

2014-12-10 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
    2014-12-09 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
    2014-12-08 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2014-12-08 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
    2014-12-06 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
    2014-12-06 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center

Aliexpress'te Shipping kısmı da böyleymiş:
    quote:

Shipping Company Shipping Cost Estimated Delivery Time Processing Time
    YANWEN_JYT China Post Ordinary Small Packet Plus
    US $0.14 Free Shipping
    15-27 days
    4 days
    China Post Air Mail China Post Registered Air Mail
    US $2.11
    15-27 days
    (It may take longer during the holiday seasons.)
    Hongkong Post Air Mail HongKong Post Air Mail
    US $3.16
    15-27 days
    EMS EMS
    US $50.20 US $27.61
    You save: US $22.59 (45%)
    5-16 days
    DHL DHL
    US $90.48 US $45.24
    You save: US $45.24 (50%)
    4-7 days

Yani farkında olmadan biz seçiyoruz aslında kargo yöntemini. Dikkat etmek lazım. China Post Registered Air Mail tavsiyemdir. Şimdiye kadar bende hiç sıkıntı çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUR4KNS

Beyler ben de Aliexpress'ten sipariş vermiştim. Malesef eleman ürünü Yanwen ile göndermiş. Şimdiye kadar 30 küsür alışveriş yapmışımdır Çinden. Fakat ilk defa böyle saçma bir kargo gördüm. Aslında benim dikkatsizliğim biraz ürünün Shipping kısmına bakınca anladım. Ucuz görüp sazan gibi atlamamak lazımmış. China Post görünce devamını okumamışım. China Post Registered Air Mail aslında iyi olan. Buna dikkat etmek lazım.
    Ürünün kargo takip sonucu bu:
    quote:

Destination Country-Turkey

2014-12-11 00:00 Turkey Arrive at Turkey Airport-(Yanwen's Track End)
    Original Country-Yanwen[YC393436655YW] To China Post Air Mail[YC393436655YW]

2014-12-10 00:00 BeiJing Handled by Airline,Flight No. KE852
    2014-12-09 00:00 Beijing Internationg Mail Center Prepare to Dispatch
    2014-12-08 00:00 BeiJing Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2014-12-08 00:00 Beijing Internationg Mail Center Received
    2014-12-06 20:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center
    2014-12-06 18:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center

Aliexpress'te Shipping kısmı da böyleymiş:
    quote:

Shipping Company Shipping Cost Estimated Delivery Time Processing Time
    YANWEN_JYT China Post Ordinary Small Packet Plus
    US $0.14 Free Shipping
    15-27 days
    4 days
    China Post Air Mail China Post Registered Air Mail
    US $2.11
    15-27 days
    Hongkong Post Air Mail HongKong Post Air Mail
    US $3.16
    15-27 days
    EMS EMS
    US $50.20 US $27.61
    You save: US $22.59 (45%)
    5-16 days
    DHL DHL
    US $90.48 US $45.24
    You save: US $45.24 (50%)
    4-7 days

Yani farkında olmadan biz seçiyoruz aslında kargo yöntemini. Dikkat etmek lazım. China Post Registered Air Mail tavsiyemdir. Şimdiye kadar bende hiç sıkıntı çıkmadı.

Geçmiş olsun bende kaç seferdir alışveriş yapıyorum ama yanwen mağduru olduk aslında başlığı yanwen mağdurları diye değiştirsek yeridir. Birde mesala yukarda yazdığım gibi yanwen seçmeyip satıcının kafasına göre yanwenle gönderdiği mağdurlar oluyor onlara örnekte benim ilkinden ağzım yanmıştı. İkincisi tamamen satıcının kabahati yüzünden oldu. En güzeli almadan önce yanwen gönderi istemiyorum diye bu çinlilere belirtmeniz gerekecek yoksa siz neyi seçerseniz seçin uyanık çinlinin biri ucuz diye yanwenle size postalayabilir.
  • Arkadaşlar Kasım 30 ve Aralık 2 arasında 4 adet sipariş verdim biri dahi elime ulaşmadı hala bekliyorum. 25-30 alışverişim oldu aliexpress de ama ilk defa böyle bir şey oluyor

• Arkadaşlar merhaba ben ALİEXPRESS ten ilk defa sipariş verdim. ve sizin bütün yorumlarınızıda okudum. fakat bazıları genellikle dispute açtıgını söylüyor.

Ben bir Kolye siparişi verdim. fakat bilinçsiz bir şekilde hala sabırla bekliyorum ve alttaki fotoda gördügünüz gibi böyle bir takibim var.

Daha 9 gün olmuş fakat ne zaman gelir ? veya şuan yapmam gereken birşey varmı ?

Dispute nedir ? Nasıl Açılır ? Bunları bana anlatıcak bir kardeş varmı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antihero32

Sizce umut var mı gelir mi :(

Aynı ben.

• Arkadaşlar sonunda 11 Kasım da verdiğim sipariş geldi...23 Kasım da Türkiye giriş yapmış görünüyordu

Yanwen ile sabır testinii başarıyla tamamladım

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunkun

Arkadaşlar sonunda 11 Kasım da verdiğim sipariş geldi...23 Kasım da Türkiye giriş yapmış görünüyordu

Yanwen ile sabır testinii başarıyla tamamladım

Senin adına sevindim. Benim kargoda 22 Kasımda Türkiye girmiş gözüküyordu. Bakalım gelecekmi? Satıcıyla yazışmalarımız sonucunda 10 gün daha süre istedi.

Feedbacklerde yanwen ile gönderenlere iyi bir döşeyeceğim. Özellikle alıcılara yanwen kullanmayın diye uyarıda bulunucağım ki bu adamlarla göndermeyi kesinler yanwen ile gönderilen herkeste aynı tepkiyi verirse satıcılarda yanwenle göndermek yerine diğer alternatifleri kullanır.

Satıcı ile en son 2 mesajta sürekli şunu yazıyor. İngilizceci puzzle gibi
    Satıcı:
    Hi dear friend,sorry to give you this puzzle,pls wait 10 more days?
    if you can not get it,we refund you money,pls don't worry
    Have a nice day~
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.