Şimdi Ara

YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.398
Cevap
48
Favori
237.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam kargomuz ayni gun inmis bende bekliyorum insallah 1 haftaya gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnym97 kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun
  • 1 hafta oldu benim takip kodunda tek satır bilgi bile yok. Chinapost çok iyi oluyordu. Bu saçmalığın çıkması çok kötü oldu.

18021409864BJ
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    inş hocam gelirse mesaj atarsanız sevinirim
  • 2 kargo hareketim de aynı sürelerde aynı günlerde aynı hareketi yapmış. Uçuş numaraları filan herkesin aynı. Bu kadar sistematik olması kuşku vermiyor değil. Bu site yazılan koda göre otomatik yazıyor olabilir. Biraz umut biraz umutsuzluk :)
    PTTye uğrayalım bakalım. Yazarım.
     YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
  • varol7 V kullanıcısına yanıt
    Küçük firma olduklarını lütfen kendilerine 4 hafta süre vermeni.Ürünleri gerçekten yolladıklarını ve yoğun olduklarını eğer ürün 4 hafta içinde gelmez ise ürün ücretini iade edebileceklerini yada tekrar aynı ürünü yollayabileceklerini yazmış. Dispute u kaldırmanı kendi aranızda halledebileceğinizi ve kaldırırsan sana ddiğer alışverişlerde indirim yapabileceğini yazmış. Ben şahsen inanmıyorum çünki ben de 3 tane ucuz şipariş verdim. Daha 23 gün var dispute açmama.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanserhat

Küçük firma olduklarını lütfen kendilerine 4 hafta süre vermeni.Ürünleri gerçekten yolladıklarını ve yoğun olduklarını eğer ürün 4 hafta içinde gelmez ise ürün ücretini iade edebileceklerini yada tekrar aynı ürünü yollayabileceklerini yazmış. Dispute u kaldırmanı kendi aranızda halledebileceğinizi ve kaldırırsan sana ddiğer alışverişlerde indirim yapabileceğini yazmış. Ben şahsen inanmıyorum çünki ben de 3 tane ucuz şipariş verdim. Daha 23 gün var dispute açmama.

aynı şeyleri banada yazdılar başkalarına da yazıyorlar Dispute zamanı doldumu hiç beklemem açarım ürün gelirse ürünün parasını iade ederim
  • varol7 V kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de bekliyorum ama Türkiye ye gelse bile postacının pasta kutusuna kadar zahmet edeceğini düşünmüyorum..Kaç kere başımıza geldi :(

https://store.donanimhaber.com/ab/82/a1/ab82a1f2454167f2593afed9ede7e0d4.JPG
  • Hala beklemekteyim. 10 u na kadar bekleyeceğim eğer gelmez ise dispute açacağım bakalım. Postacıyı gözler olduk...
  • Gümrüğe takılırsa haberimiz olmadan bekleyip geri mi gidiyor kargo? Yoksa ihbarname bırakılıyor mu gelin gümrükten alın diye?

Aynı şekilde bir başka ihtimal; postacı gelir evde bulamazsa noluyor? Kargoyu şubeden almamız konusunda ihbarname bırakma zahmetinde bulunuyorlar mı yoksa yine habersizce geri mi gidiyor ürünler?
  • Arkadaşlar merhaba;

18 kasım gibi yanwen'e teslim edilen bir paket sahte de olsa ne zaman takip durumuna düşer? ( yanwen'in kendi sitesinde )

benim 15 günü geçti hala "not found" durumunda.
  • yespliz Y kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe küçük paketler takılmıyor zaten ama postacı kayıt falan olmadığı için el koyabilir... Kimsenin ruhu duymaz. Çünki gelen küçük zarf ise ve kayıtlı değil ise hiç kimseye soramıyoruz ve hak iddia edemiyoruz malesef . 2 Sene önce ebay-den aldığım ürün hiç gelmedi mesela .
  • Benim kargo NO var fakat bilgi yok ne kadar sürede giriliyor bilgiler?

• Arkadaşlar aliexpresten 30 $ bir elbise aldım ürün türkiyeye girmiş ama bir türlü torbaya eklenmemiş gözüküyor sizce ne yapmam lazım
  • arnold08 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar pazartesi en geç haftaya elinizde olur.
  • Pentagramet kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki geldimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 5 Aralık 2014; 17:46:57 >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    Gelmedi hala bekliyorum ben de

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    4-5gün sürüyor bilgilerin sisteme girilmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Cracker*

Merhabalar pazartesi en geç haftaya elinizde olur.

hiç başıma bu durum gelmemişti yoğunluktanmı sisteme geçmi giriyorlar acaba anlamadım
  • 15 gündür bilgi girilmedi benim numaraya. Adama mesaj attım yanwen'e sorup sana dönerim dedi. Saçmalık ya eskiden chinapost 20 günde gelirdi. Çin ileri gidiyor dedik posta konusunda geri gitti.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.