Şimdi Ara

YAPA'dan VAE altyapısına geçiş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom sokağımda altyapı iyileştirme çalışmalarında bulundu ve apartman girişine sanırım fiber kutusu koydu. Ben de bunun üzerine zaten 1300 metre mesafede olmam nedeniyle düzgünce faydalanamadığım YAPA altyapısından Türknet'in kendisinin de taahhüt ettiği hızlara ulaşabilmek için VAE altyapısına geçiş talebinde bulundum. Üç kez online işlem merkezinden bildirim açtım ve yapamayacaklarını ilettiler ancak bana herhangi bir neden sunulmadı bile. Sadece çocuk oyalar gibi cevaplar aldım. İlla ki kırk kanaldan şikayet dolusu yazılar yazmak mı Türknet'in ilgisini çekebiliyor? Çünkü forumda daha önceki yazıları okuduğumda benimle aynı dertten muzdarip olanların olduğunu ve altyapı geçişinin mümkün olduğunu gördüm. Telefon numarası benim için önemli değil, kullanmıyorum zaten. Bu zamana kadar memnundum 4 kişiyi türknetli yaptım, lütfen beni iss değiştirmekle yormadan yardımcı olun.

• Sözlü ve Yazılı Onay Almadan 2 km Ötedeki YAPA Santraline Geçirip Hız Düşürmek

konuma göz at istersen.

Btk ya girip şikayet ediyorsun YAPA'dan VAE'ye geçiş istiyorsun. CİMER'e de yazacağını belirtin tıpış tıpış işlemlere başlayacaklar ama port yok bahanesine sığınıyorlar çoğu zaman.
  • Merhaba, kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Siz çok çile çekmişsiniz. İnşallah en azından bana insaf ederler
  • Maalesef hiçbirşey yapmayan bir firma imkanın varsa direk istediğin bir firmaya geç bunlara bu 300bin abone üstüne çıkmaları yaramadı herhalde artık takmıyorlar insanları btkdan şikayet açıyorsun kapatıyorlar,olmuyor online işlemlerdne açıyorsun kapatıyorlar.Dandik bir firmanın yapacağı hizmet budur.100mbit destekli hattım 21mbitte durdu kaldı.3. aya çıktı şikayetim ama sürekli kapatıyorlar.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Daha da ilginci bazı kullanıcıları VAE altyapısına geçirmişler ancak port meselesiyle oyalamışlar. Umarım böyle bir şeyle karşılaşmadan sorunum çözülür.
  • ahmetoktem A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu firmada çözüm filan yok emin olabilirsiniz.Millenicoma geçicektim engel oldular keşke bozmasaydım geçişimi TTekipleri geldi kesinlikle daha yüksek hız alamassın dediler inandım ve gittiler iptal et dediler banada.En büyük hatayı orada yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millenicom dan farklı bir iss
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba, VAE geçiş uygunluğunuzun kontrol edilmesi için ilgili birime bilgi verdim. Kontrol ettikten sonra size dönüş sağlayacaklar.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Keyfin gelipte pm ye bakcan hey Tupnet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom saha ekipleri mi dedi bir daha yüksek hız alamazsın diye?

Sanırım artık Türknet'i VAE'ye geçirmiyorlar.

adamlar ondan 1,5 km ötedekileri bile YAPA'ya geçiriyor düşük hız verseler de.

Türk Telekom sizden müşteri çalıyor haberiniz olsun @TurkNetDestek

Ama bence umrunuzda değil şikayetlere çözüm bulamamaktasınız forumda.
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Ben vae kullanıyorum bu arada sadece dedim ki kendi adresimde 21mbit en yüksek hız çıkıyor yan arsada 72mbit çıkıyor adam dediki kesinlikle o hızlara ulaşamassın 1km uzaktasın sağ dolabına dedi.Olay bundan ibaret halbuki ben eskiden 100mbitlik paket seçebiliyordum Türknetten ama hepsini kaldırmışlar.Bu ara Türktelekom 100mbit alırsın diyor çağrı merkezi evimdede 31mbit hız alırsın dediler Tüğrknetle o hızı alıyorum ama gel görki yazlıkta maalesef hızım 21mbit ile sınırlı.
  • 1,5 yıldır Yapa profilinden hizmet alıyordum , Santral uzaklığım 2757 metre olduğu için Maximum 9 mb alıyordum. Şubat /2020 de sokağımıza Tip 7 kabin konuldu ( VDSL) . Vae geçiş istedim olmaz dediler , iptal için başvurdum aradılar ve haklı olduğumu söylediler. Böylece VAE geçiş süreci başladı...

Ve şu an 100 mbps Vae tanımlı paketindeyim , aldığım hız 92-100 arası..
  • Echonight83 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlanmıştır. Belge kontrolü tamamlandıktan sonra hizmetinizi kullanabileceksiniz. Ben önceliğini ilgili arkadaşlarıma ilettim.
  • infinty30 kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • YAPA'dan VAE altyapısına geçiş sorunu

Süreç başlatıldı. Güncelleme olduğunda buradan bildireceğim.
    Gelişme olması durumunda arkadaşlarım www.turk.net/oim sayfamızdan bilgi verecektir. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.