Şimdi Ara

“Yapay zeka 10 yıl içinde insanlardan 10 bin kat daha akıllı olacak” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mümkün değil. Önce anlamsız hatalar üreten işletim sistemlerini düzeltsinler. Pazarlama tatktikleri bunlar.  

• niye onlar soyledi diye mutlaka gercek mi oluyor? sizin kendinize ait dusunceleriniz ve gorusleriniz yok mu televizyondan dinleyip hayatinizi ona gore mi yasiyorsunuz size ne soylenirse ona mi inaniyorsunuz? kendi degerlendirmeleriniz yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Haziran 2024; 16:52:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Avcı toplayıcı toplumdan, tarım toplumuna geçiş kadar keskin olacağı konusunda endişeler var. Bence bu kadar endişe etmeye gerek yok. Neticede insanoğlu kendini adapte edebiliyor. Bazı meslek kolları işlevsiz hale gelirken yeni meslek dalları türeyip kendisini dengeler. Bilgiyi nasıl kullandığımıza istinaden, meslek dallarıda uzun vadede ciddi bir dönüşüm sürecine girebilir. Bu meslek dalının işlevsiz hale gelmesi değil, niteliksel olarak değişimidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Binlerce kat akıllı olmak = Anında erişebildiği teorik bilgilere ulaşım sınırsız olması

Ama bunların arasındaki karar verme ve vicdan gibi insani özelliklere ulaşması zor.

• İnsanin yerini birşey tutmaz.ilerde bir entegreye ilgi duyarsam yazarim

• Yapay zeka dediğin kendini zeki sanan insanlar tarafından icat edildi peki bu Yapay zeka akıllı ise sorun bakalım dini neymiş eğer ben Müslüman beni Allah yarattı diyor ise namaz kılıyor ise elini öperim ama nerde o günler insanların çoğu iman etmezler ayeti doğru tek kurtuluş islam

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

selamun aleykum nasilsin insallah de aleykum selam iyiyim siz nasilsiniz insallah seklinde cevap verecek musluman olmasa aleykum selam demezdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Haziran 2024; 11:23:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.