Şimdi Ara

Yapay zeka doktorluğu bitirdi bile (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Biraz abartı da olsa işlerinin temelini bu oluşturuyordu ve bu işte yapay zeka bizden kat ve kat daha iyi teşhis tanıyı da onlar koyacak biz de işsiz kalacağız o zaman tıpı bırak diyonuz ama napacam bilmiyorum zengin deyilim okumam lazım mühendis olsam o da belli değil dünya düzeni değişiyor yandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt

Hocam benim görüşlerimi ne kadar ciddi alırlar bilemem, ben herkesin AI'dan etkileneceğini ve 50 sene sonra hemen hemen hiçbir işin insanlar tarafından yapılmıyor olacağını düşünüyorum.

Bu durumda 2 istisna var; eğlence sektörü ve AI maliyeti insan maliyetinden yüksek olan işler.

Doktorlar AI yüzünden, uzun süre daha işlerini kaybetmeyecekler. Şu an için en büyük risk altında olan işler; çevirmenlik, call center, yazılım işleri

Mühendisliğe geçip yazılımcı olacağım deseniz, diploma bir garanti sağlamıyor, kontenjanla sınırlanmış işler değiller ve tamamen dijital ortamda olduğu için en kısa zamanda AI trafından replace edilebileceğinizi düşünmeniz gerekiyor.

20 sene daha doktorlar, AI yüzünden işlerini kaybetme durumuyla karşılaşmazlar, sonrasında mutlaka etkileri görülecektir, ama zaten az sayıda olan doktorların tamamının işsiz kaldığını göreceğimizi hiç sanmıyorum. Yazılım sektöründe şu anda üniversiteye başlamış olanlar bile güvende değiller mesela.

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Yok bee doktorlar da gidici 10 yıla. Bize de dümenden bi universal basic income yapıştırırlar oh, survival modda fakirlikte eşitleniriz hepimiz. Sermaye sahipleri de keyfine baksın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

UBI evet... isviçre'de 3000€, TR'de 3000 TL yaparlar. Ayda 3000 TL ile sadece makarna yiyerek hayatta kalabilen yeni canlı türleri çıkar ortaya.

• doktorluk yapay zekayi ne zaman bitiriyo

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Misss karnımız doyar elhamdülillah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.