Şimdi Ara

Yapı Kredi 24 Kasım e-Ticaret %10 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
8
Favori
5.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam hepsiburada da 1 gram altın 144 lira piyasa fiyatı (onlinedaki fiyatı) ise 130 lira indirimle anca piyasa fiyatına geliyor gerçi kuyumcularda ne kadar şuan bilmiyorum ama bundan nasıl kar etmeyi düşünüyorsunuz?
  • ereyon'da 500 TL alışverişe 50 TL puan kampanyası var. Toplamda 500 TL alışverişe 100 TL puan kazanılabilir. Play Card'a özel 100 TL alışverişe 15 TL puan kampanyasından faydalanılmadı ise toplamda 115 TL puan kazanılabilir.
  • http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yapi-kredi-cuzdanla-yildizli-gunler/s-6833/c-7458.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 24 Kasım 2016; 16:34:25 >
  • worlpuan kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir diyor şartlarda. 180 liralık bir alışverişim olacak. 40 lira puanım var. ve bunuda kullanmak istiyorum. bu şarta göre bana hiç mi puan vermez yoksa 40 puandan sonra ödediğim 140 lira için puan mı verir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deaght

bu kampanya ile boyner.com dan yapılacak alışveriş için
    %10 e-ticaret wp
    225 üstü alışverişte 25 wy
    kasım 10 wp
    kazanılması lazım dogru mudur?

"diğer kampanyalarla birleştirilemez" yazmıyorsa sorun yok bence
  • KASIM ayı kampanyası için seçili internet siteleri arasında boyner.com yok

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/kasimda-50-tl-worldpuan-hediye/s-23/c-7413.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 24 Kasım 2016; 16:40:21 >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Normalde kampanya şartlarına göre vermez hocam. Kısmi de olsa sonuçta world puan kullanıyorsunuz. Bence riske etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto83

hocam hepsiburada da 1 gram altın 144 lira piyasa fiyatı (onlinedaki fiyatı) ise 130 lira indirimle anca piyasa fiyatına geliyor gerçi kuyumcularda ne kadar şuan bilmiyorum ama bundan nasıl kar etmeyi düşünüyorsunuz?

Şuan N11 22 ayar gram altınları daha uygun
    Hepsiburada'ya göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Tereddütte kaldım işte. acaba benden gerçek mebla olarak çıkan 140 lira için verir mi diye. dediğin gibi 14 lira puan da az değil. 18 i direk alıp puanı başka yerde kullanmak daha mantıklı duruyor

• 2 saat sonra komboların kralını yapıcam....
  • http://urun.n11.com/kulce-altin/2-adet-1-gr-22-ayar-gram-altin-P69313359

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 ayar altın linki atan arkadaş bunun nesri avantajli uyanık seni sazan varmı burada bir bak

• quote:

Orijinalden alıntı: abdhakan

22 ayar altın linki atan arkadaş bunun nesri avantajli uyanık seni sazan varmı burada bir bak

Avantaj olmayan yanı ne sen söyl o zaman Prof. Piyasa fiyatıyla aynı n11.deki
    Sonunda da Worldpuan alıyoruz şartlar da altın harcamaları hariç denilmemiş sorun olacağını sanmıyorum
  • 2 Adet 1 Gr 22 Ayar Gram Altın 262 tl. Tanesi 131 TL... 22 ayar altının piyasa fiyatı kaç? 118.50... Piyasa fiyatıyla nasıl aynı oluyor ki?
  • 22 ayar değilde 24 ayar almak lazım yanılıyormuyum?

• Altın,kaynak yanlış mı söylüyor ! Aldığımız külçe altın

• Sizin hesaba göre (ve altinkaynak'a göre) 22 ayar külçe altının gramı kaç TL?
  • Fiyat aynı n11 ile altınkaynak 131
    Sonucunda da Worldpuan alacan aksilik çıkmazsa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.