Şartlarda bir sınır koymadığı için en masrafsız olanı yaptım hocam yoksa harcarım tabi marketten 250 tl 3-5 parça ediyor zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapı kredi Davet 300 TL Kazan (4. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yeni üye oldum kartı teslim aldım. ÇiçekSepeti kampanyasına da katılıp 300 TL harcama yaptım fakat world mobilde ÇiçekSepeti kampanya sayacı ilerlemedi. Normal mi ? Anında mı işliyor sayaç ertesi gun mu?Daha önce kullananlar biliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anında geldi dün bana , extrede çiçeksepeti yazıyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TL kart ile yaptım harcamayı. ÇiçekSepeti olarak görünüyor. Sayaç ilerlemedi. Bana Özel world üye işyerlerinde 300/20 de ilerlemedi.
İyzico atılıyor mu yapikredi puanları?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesap açmak isteyen olursa ref kodum MTZZUYQD ayrıca özelden işlemler hakkında da yardımcı olurum.
-
yurt dışında yasayanlar kartsız sekilde yapabilir mi acaba uye olup odul alabilir mi online harcama yapar sonrasında
Hesap açmak isteyen olursa :
➡️Referans Kodu: C9PFIRYB
Nasıl yapacağınızı ,nasıl nakite dönüştüreceğiniz hakkın da sonuna kadar yardımcı olurum 0 komisyon
-
300₺ alıp 280₺ banka aidatı olarak geri öderseniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anlaşılmadı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yapacağınızı ,nasıl nakite dönüştüreceğiniz hakkın da sonuna kadar yardımcı olurum 0 komisyon
Nasıl yapıldığına dair her türlü konuda yardımcı olurum mesaj atın yeter ki
-
Benim referansım ile üye olanlara 200 TL ödüyorum. özelden ulaşabilirsiniz
-
100 tlye referans kodumu paylasirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl yapıldığına dair her türlü konuda yardımcı olurum mesaj atın yeter ki
-
50+ 250 tl kazanmak için referans kodu ===> QL2998N0
-
siiznkini kullanıyorum. nasıl alışveriş yapacağımı anlatın lütfen
KONU HALA GÜNCEL
Hesap açmak isteyen olursa ref kodum MTZZUYQD ayrıca özelden işlemler hakkında da yardımcı olurum. Konu halen güncel arkadaslar
Konu hala güncel ama senin beyninin tarihi dolmuş , sıcak fırsatlarda referans yasak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X