300 TL'ye varan puan kazanmak için hemen Yapı Kredili ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Yapı Kredi Mobil'de müşteri ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli! Referans Kodum: JQWP78CL Yapı Kredi Mobil İndir: https://yapikredi.com.tr/y/b3yqZ Yapı kredi mobil kullanarak referans kodu ile yapı kredi müşterisi olanlara 300 TL puan verilmektedir. Yapmanız gerekenler: İsterseniz yukarıdaki referans kodunu kullanarak isterseniz başka birinin referans kodunu kullanarak yapı kredi mobil üzerinden yapı kredi hesabı açmak. Hesabı vadesiz banka hesabı olarak açabilirsiniz. Hesap açıldıktan sonra 50 TL puan kazanmış olursunuz. Kartınız geldiğinde kartınız ile tek seferde 250 liralık bir işlem yaptığınız takdirde 250 TL daha puan kazanırsınız. Referans Kazancı Nedir ? Bu yaptığınız işlemlerde referans kodunu girdiğiniz kişiye de aynı oranda puan vermektedir. İlk işlem için 50 TL puan ve sonraki yaptığınız 250 TL işlem için 250 TL puan referansınıza da kazandırırsınız. Referans kodum ile üye olsanız da olmasanız da herhangi bir sorunuz olduğunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Not: Puanın yatması icin kartınızın gelmesi gerekmektedir. Hızlı iletişim için telegram adresim: t.me/celil101010 Telegram adım: @celil101010 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celil44 -- 7 Aralık 2024; 3:36:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim