Şimdi Ara

Yapı kredi şok 3×50 20 tl puan mobil ödeme ile yapılırsa 50 tl puan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
5
Favori
6.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son kalan için 8-10 aralık market kampanyasınıda dahil edin bence 100 e 15 tl olanı
  • üçlü süper kombo oluyor. 300'e 95 world puan. oryu oryu oryu..
  • 4 adet hediye kart almayı deneyen oldu mu acaba? Hediye kartları tek tek mi çekiyorlar acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temassız arıza çıkardı küçük bir tutar ile denemeden yapmayın derim

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    olmazsa iade ederiz
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    bunu bende merak ediyorum ,şoktan 100 tl ne alınır ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

olmazsa iade ederiz

sigarada pek mümkün olmuyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunkela

Şok Market çalışanlarınada öğretmiş oldum bu kampanya sayesinde mobil ödemenin nasıl olduğunu.
    -Ücretsiz danışmanlık hizmeti olmaz -diyorum şakayla karışık,birşeyler ısmarlamayı teklif ediyorlar..
    Ne güzel.
    Sorunsuz hem MOBİL hem ŞOK MARKET kampanyası kombosu devam ediyor.
    Kaldı 1..

hocam benim ilk nfc ödemem. muhtemelen kasiyerler bilmiyordur. kasiyere alisveristen önce söylememiz gereken bir püf noktasi var mi? yani biz telefonu hazirlayip kasiyere temassiz ödeme yapacagim mi diyeceğiz mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Şok Market çalışanlarınada öğretmiş oldum bu kampanya sayesinde mobil ödemenin nasıl olduğunu.
    -Ücretsiz danışmanlık hizmeti olmaz -diyorum şakayla karışık,birşeyler ısmarlamayı teklif ediyorlar..
    Ne güzel.
    Kaldı 1..

hocam benim ilk nfc ödemem. muhtemelen kasiyerler bilmiyordur. kasiyere alisveristen önce söylememiz gereken bir püf noktasi var mi? yani biz telefonu hazirlayip kasiyere temassiz ödeme yapacagim mi diyeceğiz mesela?

Aynen
    Pek kelime çıkmasın ağzından.Ürünler Kasadan geçince -Gönderin pos'a,temassız ödiyeceğim-deyin
    ve 4 yeşil ışıktan sonra şifreyi girin.

• dunkela kullanıcısına yanıt
    yine siz iyi şanslıymışsınız, bizim üst sokaktaki şokun pos cihazında temassız ödeme özelliği bile yok
    bizimkisi de sıfıra sıfır elde var sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

yine siz iyi şanslıymışsınız, bizim üst sokaktaki şokun pos cihazında temassız ödeme özelliği bile yok
    bizimkisi de sıfıra sıfır elde var sıfır

Aynen bizde de öyle. İstanbul'un göbeğinde, yaptım 50 liralık alışverişi, binbir zorlukla cüzdandan mobil ödemeyi aktif ettim kasaya geldim, bir de ne göreyim. En eski model kalas gibi bir pos cihazı. Eskiden mobil ödeme yaptığım bir şubeydi halbuki. Pos cihazları bozulmuş değiştirmişler antika ile.
  • 100 tl alışveriş ile 15 tl kampanyasını şoktan yapsak 3 gün 300 tl ye ne alacağız büyük sorun, hemde 3 gün mobil kampanyasından 30 tl de ordan kazanırız eder toplamda 95 tl ohh miss
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Bugün gittiğim şubede hediye kart ın artık sadece ramazanda geldiğini söylediler. Bilmiyorum ne kadar doğru. Bol bol temizlik malzemesi bol bol peynir aldım 100 TL dolsun diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Ne güzel.
    Kaldı 1..

Aynen
    Pek kelime çıkmasın ağzından.Ürünler Kasadan geçince -Gönderin pos'a,temassız ödiyeceğim-deyin
    ve 4 yeşil ışıktan sonra şifreyi girin.

hocam 4 yeşil ışık derken? pos cihazında mı 4 yeşil ışık yanacak? bir de işlem yaparken telefonda internetin açık olması gerekiyor mu acaba?

• telefonda internet olmazsa cüzdan uygulaması açılmaz, dolayısı ile ödeme de yapılamaz.

pazar günü akşam Şok markette mobil ödeme yapamadım. sanırım sistemsel sorun vardı. 3-4 defa denedim, sonra kart ile ödeme yapmak zorunda kaldım.
  • Ben interneti açmadan ödeme yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    internet olmadan cüzdan uygulaması çalışıyor mu?
    çalışmaz diye düşündüğüm için daha önce test etmemiştim.
    kesin çalışıyor ise, bende arkadaşlarıma o şekilde bilgi vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravelli76

internet olmadan cüzdan uygulaması çalışıyor mu?
    çalışmaz diye düşündüğüm için daha önce test etmemiştim.
    kesin çalışıyor ise, bende arkadaşlarıma o şekilde bilgi vereyim.

cüzdan uygulaması internetsiz çalışmaz ,ama internetsiz mobil ödeme yapılır.
  • uygulama içinde mobil ödemeyi bir defa aktifleştirince bir daha uygulamayı da interneti de açmayı gerektirmeden sadece nfc açarak ödeme yapılabiliyor.
  • daniel_wellington D kullanıcısına yanıt
    bilgiler için teşekkürler.
    ödeme esnasında uygulamayı açmadan, sadece NFC açmak yeterli oluyor galiba.
    bana soran arkadaşlara internet olmadan ödeme olmaz demiştim. hatalı bilgi vermişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 12 Aralık 2017; 12:28:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.