Şimdi Ara

Yapı Kredi TLCARD akaryakıt kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
17
Favori
19.580
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aokte

Petrol ofisi Migros kampanyası ile birleştireceğim. Sıkıntısız bir PO bulursam
    Merhaba,

petrol ofisi migros kampanyasıyla birleşmesi için tam olarak ne yapmak gerekiyor?
    yapı kredi posundan tl card ile ödeme çekmeden önce kasiyere migros money club carda ait telefon numarasını mı söylüyoruz?
  • sazan84 S kullanıcısına yanıt
    Yakıt almadan money kartı pompa görevlisine vermelisiniz. İlk defa kullanacaksanız money kartı petrol ofisine kayıt ettirmeyi unutmayın.
    Yakıt alımı bitince de sadece tlcard ile ödemeyi yapacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaragul40 -- 2 Eylül 2018; 11:57:56 >
  • mkaragul40 M kullanıcısına yanıt
    Fiziki olarak money kart yoksa money club tanımlı telefon numarası da oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 2 Eylül 2018; 13:25:19 >
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Petrol ofisinde illaki kart gerekli. Petrol ofisinden yeni kart alıp AKTIF KART NUMARASI AD SOYAD yazıp 7627'ye gönderin. Aynı şekilde Migros uygulamasından kartın kaydını yapın.

• S0N3R S kullanıcısına yanıt
    Yok. Fiş te kalan yazıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaragul40

Petrol ofisinde illaki kart gerekli. Petrol ofisinden yeni kart alıp AKTIF KART NUMARASI AD SOYAD yazıp 7627'ye gönderin. Aynı şekilde Migros uygulamasından kartın kaydını yapın.
    Hocam kart çıkardım, aktive ettim ve akaryakıt aldım ama positivecard sitesinde işlem görünmüyor. sisteme yansıması birkaç gün sürer dersen bekleyim, yoksa mh arayıp sorayım.
    bir de world card PO kampanyası ile kombo çıkar mı?
  • Harcamanın 2 tanesini tlcard ile 2 tanesini worldcard 'le yapsak geçerli olur mu ? TL card in akaryakıt kampanyasıyla birleştirmek için?

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    Hemen yansıyor ama işlemi sorgularken son günü 05.09.2018 yaparsan iyi olur. Bir de akaryakıt fişinin altında positive puan yazar geçerli olduysa. Yine de gözükmüyorsa akaryakıt fişinin görüntüsünü derdini anlatıp info@positivecard.com.tr adresine atarsan Manuel olarak işlerler.

• Müşteri numaramızı nasıl öğreneceğiz internet bankacılığı sayfasında göremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • stornado S kullanıcısına yanıt
    tl card 16 haneli kart numarasının altında

isim yazan yerin hemen altında yazan numaralar müşteri numarasıdır(yaklaşık 8 yada 9 haneli rakamlar)
  • uzun zamandır bu kartı kullanmıyorum, acaba hesap işletim ücreti alır mı ki?
  • 4454 veya uzun numara katılım sms i gonderilemedi hatası veriyor,bu sorunu yaşayan varmı Turkcell

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N920C

4454 veya uzun numara katılım sms i gonderilemedi hatası veriyor,bu sorunu yaşayan varmı Turkcell

Uzun numaradan katılım yaptım Turkcell den. Sıkıntı çıkmamıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aokte

quote:

Orijinalden alıntı: N920C

4454 veya uzun numara katılım sms i gonderilemedi hatası veriyor,bu sorunu yaşayan varmı Turkcell

Uzun numaradan katılım yaptım Turkcell den. Sıkıntı çıkmamıştı.

Alıntıları Göster
    Uzun numara nedir hocam?

• mehmet2555 M kullanıcısına yanıt
    5327524434

• Genelde hangi akaryakıt istasyonları kampanyaya dahil?

• haydiin kullanıcısına yanıt
    hesap işletim ücretleri artık alınamıyor diye biliyorum bu yüzden ben de kullanmadığım bu hesaba para attım

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Genelde hangi akaryakıt istasyonları kampanyaya dahil?
    Çoğu benzinlikte yapı kredi anlaşması var. Ama petrol ofisiyle kombo oluyor.

• suat_simsek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.