Şimdi Ara

Yapıkredi amazon 75 tlye kadar worldpuan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
18
Favori
19.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birçok Bim'de kullanıyorum, evime en yakın bimde hem TL karttaki hem World karttaki puanları kullanıyorum sorunsuz. Küçük bir deneyimi ekleyeyim, şöyle haklı olabilirsiniz. İlginçtir evime biraz daha uzak olan Bim'de alışveriş yapıp kasaya gittiğimde World puan kullanamamıştım, bizde geçmişyor demişti, şaşırmıştım, ürünleri bırakıp 5 dk uzaktaki bana yakın olan her zaman alışveirş yaptığım Bim'e gidip aynı ürünleri alıp World puan ile ödedim çıktım. Bazı şubelerde sanırım ilk hangi pos cihazları ile başladıysa onlar ile devam ediyorlar.. Haklısınız puanın geçmediği nadir Bim şubeleri olabilir. Ama birinde geçmiyorsa diğerinde geçiyordur. İlk defa puan harcayacağınız Bim'de dolu sepet alışveriş yapmamak doğru olabilir. :) Evinize yakın Bim'de geçip geçmediğine göre gönül rahatlığıyla alışveriş yaparsanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 tl lik hediye cekini parca parca harcayabiliyor muyuz?
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt

Hocam sakin aynı şeyi 4 kere yazmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakandemirsoy

Gittigidiyorda altın alabilirsiniz puanlarınızla

Geçenlerde almaya çalışmıştım, puan gözükmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sailor24 S kullanıcısına yanıt

Evet. Her banka kampanyasında hediye çekini kendi hesabıma tanımlarım. Sepet tutarı kadarını ödersiniz. Artan bakiye 10 yıl boyunca hesabınızda durur.

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri kampanyalar birleşiyor olsa bile tek alışverişte iki kampanyadan yararlanamazsiniz dedi ama yanlış mi biliyordu acaba benim konuştuğum kisi

• Digital kartlar mobil uygulamada neden gorunmuyor? Digital karta nasil para aktaricaz ?

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    IBAN ile kartın bağlı olduğu hesaba EFT ya da havele yapabilirsiniz
  • Arkadaslar parca parca hediye kart alip sonra tek urun aliminda bu hediye kartlari birlestirebiliyor muyuz? Yani soru su sepete ekleyip100+200+200 mu almali yoksa dire 500 luk hediye kart mi? 100+200+200 luk hediye kart alsam ileride 500 tl lik urunde bu 3 unu birlestirebiliyor muyum?

• asterix64 kullanıcısına yanıt

Hediye kartına istediğin kadar yükle! Parça bütün nasıl kullanırsan kullan!

son kullanım tarihi 2030

• Uwais kullanıcısına yanıt
    Hocam hediye kartindaki miktar parca parca kullanilir onu anladim. Ancak farkli miktarlarda 3 adet farkli hediye kartini tek urunde kullanilir mi asil soru o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Müşteri hizmetleri kampanyalar birleşiyor olsa bile tek alışverişte iki kampanyadan yararlanamazsiniz dedi ama yanlış mi biliyordu acaba benim konuştuğum kisi
    Müşteri hizmetleri yanlış biliyor :

Yapıkredi amazon 75 tlye kadar worldpuan
    Yapıkredi amazon 75 tlye kadar worldpuan

sanırım evet

Hediye kartlarının kullanımı para kullanımı kadar kolay. Yani soruya cevabım evet
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• magicmouse M kullanıcısına yanıt
    Peki amazona odeme yaparken normal tle karti ilemi odeme yapicaz yoksa digital kart numarasiylami cunku mobil uygulamada digital kartlari gostermiyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.