Şimdi Ara

YAPIKREDİ ÖN ÖDEMELİ (NAKİT) KART EYLÜL 2019 KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
9
Favori
16.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iki aydır faydalanıyorum.Gitti gidiyor 50/20 ve 20/10 ceklerle ve hepsiburadadaki çeklerle birleştiriyorum, gayette güzel oluyor.Bu ayda faydalanırım muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyildizim7

Fiziksel nakit sanal kartta çıkabilirsin. bu şekilde 25tllik harcamalarını ykb üye iş yerlerinde fiziksel olarak kullanmış olursun.
    Musteri hizmetlerindeki kiz sdece aanal kart fizki kart yok dedi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

sen yeni de değilsin

google'da world üye işyerleri yazınca çıkıyor

https://www.yapikredi.com.tr/memnuniyetiniz-icin-buradayiz/sikca-sorulan-sorular/kartlar-ve-uye-isyeri/uye-isyeri/6735

Alıntıları Göster
    Bu attiginiz linkde sadece uye isyerleri yok

• boombip kullanıcısına yanıt
    ben sadece haklının yanındayım :p
  • Lasthannibal kullanıcısına yanıt
    biz de kombo yazabilir miyiz? sana özel mi
  • eski kampanyalarla karıştırmıştır o eskiden kampanyaya sadece sanal nakit kartlar dahildi çünkü fiziksel nakit kartlar diye bi sistem yoktu sonradan çıkardılar fiziksel kartı
  • TL Kart geçerli mi?
  • quote:

eski kampanyalarla karıştırmıştır o eskiden kampanyaya sadece sanal nakit kartlar dahildi çünkü fiziksel nakit kartlar diye bi sistem yoktu sonradan çıkardılar fiziksel kartı
    Sanal kartla islem uye isyeri bulma sansi zor. Enazndn fiziki kartda a101 sok falan alisveris yaparm bari brzdn musteri hizmtlrni arayip world sanal nakiti birde normal fiziki kart yapiyimda 25 e 5 den faydalnym bari 😊

• Fiziki karta başvuru yaptım bugün. Ortalama kaç günde geliyor?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle hocam. Gidip bir dükkandan mal alınca 26 tl tuttu mesela tam kartı uzatayım desen başka pos çıkıyor yerel marketler dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: mintmax

TL Kart geçerli mi?
    hayır ön ödemeli sanal ve/veya fiziksel kart çıkarman lazım ücretsiz bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Sanal kartla islem uye isyeri bulma sansi zor. Enazndn fiziki kartda a101 sok falan alisveris yaparm bari brzdn musteri hizmtlrni arayip world sanal nakiti birde normal fiziki kart yapiyimda 25 e 5 den faydalnym bari 😊

Alıntıları Göster
    aslında sanal dada çoğu yerde var ben ağustos kampanyası için iski findeks istanbul kart sitelerinde kullanmışım hepsi için de indirimler gelmiş yemek sepeti de olur şimdi yemek yemek yemek istemiyorsan yemek sepeti cüzdan da yapabilirsin.zaten ödemeyi yaparken 3d şifresi istiyor ya o ekranda yapı kredinin logosu yer alıyorsa yapıkredi sanal üye iş yeri demek oluyor.mh aramana gerek yok aslında internet şubesi kartlarım a tıklamadan üstüne gel resim var orada oraya tıklarsan başvurunu yapabilirsin.

• matandberenice kullanıcısına yanıt
    bana 2 3 günde geldi kurye firmasına da bağlı biraz. kuryeye kart teslim edildiğinde bilgilendirme yapılıyor.
  • quote:

Bu attiginiz linkde sadece uye isyerleri yok

Alıntıları Göster
    o ne demek ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    yerel marketler şok vs mi oluyor ? hepsinde var sayılır aslında slipte yapıkredi logosu yer alıyor.pos cihazında diğer bankanın adı da yazsa eğer pos cihazının ekranında ykb var kampanyaya dahil oluyor slipte ykb logosu yer alıyor.buda o işlemin dahil olduğunu gösteriyor.
  • quote:

aslında sanal dada çoğu yerde var ben ağustos kampanyası için iski findeks istanbul kart sitelerinde kullanmışım hepsi için de indirimler gelmiş yemek sepeti de olur şimdi yemek yemek yemek istemiyorsan yemek sepeti cüzdan da yapabilirsin.zaten ödemeyi yaparken 3d şifresi istiyor ya o ekranda yapı kredinin logosu yer alıyorsa yapıkredi sanal üye iş yeri demek oluyor.mh aramana gerek yok aslında internet şubesi kartlarım a tıklamadan üstüne gel resim var orada oraya tıklarsan başvurunu yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    Sanal karti kullanmam cok zor. Fiziki kartda enazndn a101 sok gbi yerlerde kullanirim. Basvuruyu mh ve internwt subeden hala yapamadm hata veriyor subeye gtcm 😊

• quote:

o ne demek ?

Alıntıları Göster
    Uyeisyerlwri gornmyr demek

• quote:

Uyeisyerlwri gornmyr demek

Alıntıları Göster
    bunun listesi vardı o sayfada yanlış hatırlamıyorsam, daha önce paylaşılmıştı

world mobil uygulamasında da gösteriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bunun listesi vardı o sayfada yanlış hatırlamıyorsam, daha önce paylaşılmıştı

world mobil uygulamasında da gösteriyor

Alıntıları Göster
    Bu linkte yok

• karta başvurmana engel olamayacak başaramayacaklar :DD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.