Şimdi Ara

Yapıkredi Ramazana Özel Market 400₺ Worldpuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
5.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World pay ramazan ek 100 tl kampanyası gözükmüyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lewix -- 30 Mart 2023; 20:18:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marketi de, ramazan kamp.sini da tamamladim. Eger sonradan eklenen ramazan kamp. kalıcı kaldirdilarsa iyiki halletmisim 100tl 100tl dir

Ekleme suan kampanya acik ve sayac isliyor sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 31 Mart 2023; 21:45:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getir büyük olur mu deneyen var mı acaaba

• Lewix L kullanıcısına yanıt
    Ramazan kampanyası da gözükmüyor

• İki kampanya da gözüküyor şuan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimpara olur mu arkadaşlar bu kampanyada bilen yada deneyen var mı?

• Arkadaşlar migros sanal market yaptım ama sayaç işlemedi, diğer online sitelerde anında işliyordu (carrefour, istegelsin, chippinmarket), migros sanal market üye işyeri değil mi yoksa?

Getirbüyük daha önceki kampanyada olmuştu bana.

Bimpara denemedim ama şok cüzdan her ay yüklüyorum, tıkır tıkır çalışıyor ama şubede kullanamadım bugüne kadar. Filepara değişmediyse o olmuyor, üye işyeri görmüyor orayı.

• xmutti X kullanıcısına yanıt

Bimpara üye işyerlerinde gözükmüyor

• xmutti X kullanıcısına yanıt
    Şok cüzdan bakiyesini sistem arızası sebebiyle mi şubede kullanamadınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üstad 3-4 şubede sordum, işte yok yeni pos lar okuyor, yok şöyle böyle, bilmiyoruz demiyorlar ama 50 tane bahane söylüyorlar. Ama eve siparişte sorun yok, ben de o şekilde kullanıyorum.

• takdag90 kullanıcısına yanıt

İşbank pos

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt

O zaman geçmez mi hocam ykb de market alışverişine

• takdag90 kullanıcısına yanıt

Şubeden yükle bimpara hesabına olur

• Migros Sanal Market harcaması bildiğime göre Garanti Bankası POS üzerinden geçiyor. Maximum Kampanya konusunda da İş Bankası ile alışveriş yapıp alışverişi sayaca işlemeyenler vardı geçenlerde. Bu kampanyada da şartlara bakıldığında "Yapı Kredi POS" üzerinden işlem yapılması şartı vardır. Yani saymama sebebi bundandır.

World Mobil'de ilgili harcamanın üzerine tıklayıp açılan sayfada "Slip Görüntüle/Paylaş" kısmına girdiğinizde, açılan sayfada aşağıda hangi banka üzerinden işlem yapıldığı yazar. Yapı Kredi dışındakilerde "Bu işlem başka banka posundan yapılmıştır." diye yazar.

• Adem_Hoca kullanıcısına yanıt

Bim mağazasından yükleme yapmıyorlar diye biliyorum. Geçen gün mağaza müdürüne sordum, yükleme yapmadıklarını, kendimizin yapması gerektiğini söyledi.

• Hocam Şok Cüzdan'ın pos ile alakası yok. Önlerindeki ekran ödeme menülerinde Şok Cüzdan'ı seçecekler, QR kodunuzu okutacaklar (kasadaki lazerli ekran okumazsa Paycell QR okuyucuyu bağlasınlar, %100 okuyor) ve sonra da tutarı yazacaklar çıkan menüden, o kadar.

Her şubede yapıyorum rahat rahat. Çok basit sistem. "Olmaz" diyenler de çok oldu, "şöyle şöyle şöyle yapacaksın" deyince yapıyorlar.

• Market kampanyasından hem yapı kredi hem vakıfbank kredi kartı ile yararlanabiliyor muyuz? ikisi de world kart olduğu için sadece 1 i mi geçerli oluyor .

• Merhaba.

Sanal Market işliyor hocam, ancak;

- '3D Secure ile ödemek istiyorum' seçmelisiniz,

- Sipariş teslim edildikten / karttan çekilen miktar kesinleştikten / provizyondan çıktıktan sonra.

• Eski kasalı (dokunmatik ekranı olmayan) şoklarda ödeme yapabiliyor musunuz? Geçen sene kullanmaya çalışmıştım. Eski kasalı şoklarda hiç başaramadılar (şok cüzdan diye bir menü yok dedi, paycell gibi okutmaya çalıştı hata veriyor vs dedi.) Dokunmatik kasalı şoklarda ise ödeme yapabildim ancak her seferinde minimum 5-10 dk müdürüne danışma, menüler arasında dolaşıp zar zor şok cüzdanı bulma durumu oldu. (Bulunca da qr okuttuktan sonra sistem önce şok yıldızları çıkarıyor karşısına, 0 olduğunu görünce bakiyeniz 0 gözüküyor diyor. 0 olan şok yıldız, bakiye var deyince bu sefer bakiyeyi görüp ödemeyi alıyor.)

Hatta bir dönem afiş asmışlardı şok cüzdana 100 tl üzeri yüklemeye 1 şok yıldız hediye diye. Dedim herhalde artık ödeme alabiliyorlar (eski kasalı mağazaydı) Sordum, yok onu cepteşok'tan harcayacaksınız buradan olmuyor dedi Bimde ekranda kocaman bimpara yazıyor, ilk defa duyan kasiyer bile 2-3 saniyede hallediyor işi. Şok'ta her seferinde 5-10 dk mağazada bekletilince bir süre sonra insan pes ediyor haliyle. Şok'ta neden bu kadar karmaşık yapmışlar anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 7 Nisan 2023; 20:33:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• A101 kapıda uygulaması geçerli mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.