Şimdi Ara

Yapılandırma Hakkında(Tüm Sorularınızın Cevabı Burda) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
15.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek başına kasıcaksan 9 gap seni oyundan soğutabilir, eğer paran varsa ileride taxilere girersin.
  • klasik 2 soru soracağım: 1-wizz kasınca 90 lvl üstü olunca pvp için la giyebilirmi 2-bow karakterin skillerini güçlü tutmak ve dayanıklı yapmak için ne yapılabilir *90 lvl wiz varken bende 97 lv bowa 200k atmışlığım var 2 yi ondan sordum * alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel paylaşım teşekkürler.
  • bnde 90 cap Chine serverde hangi build açsam diye düşünüyorum? Netdden azcık arastırdım 3. tane fikrim var tam karar veremedim 1. Force/Fire/Pacheon iyi diyorlar ama glaviye karşı zorlanıyormus fikriniz nedir?

2. heuksal/fire/cold/light 30 -- ayrıca bu buildde hybirdin iyi oldugunu duydum hybird olursa kaça kaç olur ?

3. Bicheon/Lightning/Cold mu yoksa Bicheon/Fire/Cold mu ayrıca bu buildler için hybird olur mu olursa iyimi olur ? kaça kaç olabilir?

AYRICA DAHA İYİ DEDİĞİN BİR BUİLD VARSA ÖNEREBİLİRSİNİZ... KASMADA - PWP - UNİQ HEPSİNDE İYİ OLAN BİR BUİLD İSTİYORUM .S

BENIM FIKRIM BU 3 BUILD YARDIMCI OLURSANIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  • Teşekkürlerrrrr güzel paylaşımm
  • Rica ederim arkadaşlar :)
  • Pvpde en iyi char Warlock, Rogue sanırım. Fakat chinese charlarda glavie, blade ayakta kalabiliyor protector olursanız. Deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmarasilkroad

Pvpde en iyi char Warlock, Rogue sanırım. Fakat chinese charlarda glavie, blade ayakta kalabiliyor protector olursanız. Deneyin derim.

Dostum , Warlock'ta artık gereksiz çünki purfiction bug var ve mBot otomatık siliyor. En Saglam Carlar Bow/Fire/Force v Blade-fire-cold v Warior-Cleric
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aisciyiz Ezhelden

quote:

Pvpde en iyi char Warlock, Rogue sanırım. Fakat chinese charlarda glavie, blade ayakta kalabiliyor protector olursanız. Deneyin derim.

Dostum , Warlock'ta artık gereksiz çünki purfiction bug var ve mBot otomatık siliyor. En Saglam Carlar Bow/Fire/Force v Blade-fire-cold v Warior-Cleric

mBot konusunda haklısın. Bu dengeleri değiştiriyor. Ama o stun olup crit yedikten sonra ayakta kalabilmek asıl mesele :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aisciyiz Ezhelden

quote:

mBot konusunda haklısın. Bu dengeleri değiştiriyor. Ama o stun olup crit yedikten sonra ayakta kalabilmek asıl mesele :)

wariorsa sıkıntı yok

• arkadaşlar silkroad'a yeni başladım avrupa seçtim arkadaşlar dagger/warlock olmamı istedi karakteri yaratırken ne yapmalıyım neleri seçmeliyim ve elimde dagger varken nasıl warlock skilleri kullanıcam bir yardım etseniz ne yapmalıyım?
  • rogue / cleric mi
    warrior / cleric mi

mesela solo dimension hole yapabilir mi bu 2 karakter 1* veya 2* olanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

rogue / cleric mi
    warrior / cleric mi

mesela solo dimension hole yapabilir mi bu 2 karakter 1* veya 2* olanları

Önemli olan senin hangisini daha iyi oynadığın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.