Tek başına kasıcaksan 9 gap seni oyundan soğutabilir, eğer paran varsa ileride taxilere girersin.
klasik 2 soru soracağım: 1-wizz kasınca 90 lvl üstü olunca pvp için la giyebilirmi 2-bow karakterin skillerini güçlü tutmak ve dayanıklı yapmak için ne yapılabilir *90 lvl wiz varken bende 97 lv bowa 200k atmışlığım var 2 yi ondan sordum * alıntı yaparak cevap verirseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
güzel paylaşım teşekkürler.
bnde 90 cap Chine serverde hangi build açsam diye düşünüyorum? Netdden azcık arastırdım 3. tane fikrim var tam karar veremedim 1. Force/Fire/Pacheon iyi diyorlar ama glaviye karşı zorlanıyormus fikriniz nedir?
2. heuksal/fire/cold/light 30 -- ayrıca bu buildde hybirdin iyi oldugunu duydum hybird olursa kaça kaç olur ?
3. Bicheon/Lightning/Cold mu yoksa Bicheon/Fire/Cold mu ayrıca bu buildler için hybird olur mu olursa iyimi olur ? kaça kaç olabilir?
AYRICA DAHA İYİ DEDİĞİN BİR BUİLD VARSA ÖNEREBİLİRSİNİZ... KASMADA - PWP - UNİQ HEPSİNDE İYİ OLAN BİR BUİLD İSTİYORUM .S
BENIM FIKRIM BU 3 BUILD YARDIMCI OLURSANIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Teşekkürlerrrrr güzel paylaşımm
Rica ederim arkadaşlar :)
Pvpde en iyi char Warlock, Rogue sanırım. Fakat chinese charlarda glavie, blade ayakta kalabiliyor protector olursanız. Deneyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: marmarasilkroad
Pvpde en iyi char Warlock, Rogue sanırım. Fakat chinese charlarda glavie, blade ayakta kalabiliyor protector olursanız. Deneyin derim.
Dostum , Warlock'ta artık gereksiz çünki purfiction bug var ve mBot otomatık siliyor. En Saglam Carlar Bow/Fire/Force v Blade-fire-cold v Warior-Cleric
quote:
Orijinalden alıntı: Aisciyiz Ezhelden
quote:
Dostum , Warlock'ta artık gereksiz çünki purfiction bug var ve mBot otomatık siliyor. En Saglam Carlar Bow/Fire/Force v Blade-fire-cold v Warior-Cleric
mBot konusunda haklısın. Bu dengeleri değiştiriyor. Ama o stun olup crit yedikten sonra ayakta kalabilmek asıl mesele :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aisciyiz Ezhelden
quote:
mBot konusunda haklısın. Bu dengeleri değiştiriyor. Ama o stun olup crit yedikten sonra ayakta kalabilmek asıl mesele :)
wariorsa sıkıntı yok
arkadaşlar silkroad'a yeni başladım avrupa seçtim arkadaşlar dagger/warlock olmamı istedi karakteri yaratırken ne yapmalıyım neleri seçmeliyim ve elimde dagger varken nasıl warlock skilleri kullanıcam bir yardım etseniz ne yapmalıyım?
rogue / cleric mi warrior / cleric mi
mesela solo dimension hole yapabilir mi bu 2 karakter 1* veya 2* olanları
quote:
Orijinalden alıntı: taltask
rogue / cleric mi warrior / cleric mi
mesela solo dimension hole yapabilir mi bu 2 karakter 1* veya 2* olanları
Önemli olan senin hangisini daha iyi oynadığın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme