Şimdi Ara

yapılmış güzel bir siteyi kopyalamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
42.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: led-led

öncelikle slm lar bu konuda cvplarınızı ve resımlı anlatımlarınızı beklıyorum
    kendım sıte kuruyorum wp sıteler ama her actıgım sıteye tekrar tekrar ıcerık yuklemek çok uzun zamanımı alıyor örnegın aa adında kurdugum ıcerııgı yukledıgım sıteyı bb adındında yenı actıgım sıteye nasıl tasıya bılırım
    tasıdım dıyelım ıcerısındekı ıcerıgı ve lınk lerı aaa dın dan bb adına nasıl dunus ture bılırım resımlı anlatımda bulunursanız çok sevınırım saygılar

aa sitesinde ayarlardan dışa aktar de tümünü seç .xml şeklinde bi dosya iner bb sitesinin panelinden yine ayarlardan içe aktar de o indirdiğin dosyayı göster import de içerik kopyalanmış olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar db ayarları localhost tan nrden yapılır ?
  • Hayir sadece resim ve kodlari alirsib onlarda ise yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wordpress'e istediğiniz site kopyalanır.

//01.01.2016 TARİHİNDEN İTİBAREN MEPLIS TAMAMEN YASAL YOLLARLA HİZMET VERMEYE BAŞLAMIŞTIR.BİLGİNİZE SUNULUR.//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEPLIS -- 31 Mart 2016; 11:40:43 >
  • bu konuda google şikayet yeri varmı ??
    adam içeri resimleri kopyalamış vs diyebileceğimiz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansol

bu konuda google şikayet yeri varmı ??
    adam içeri resimleri kopyalamış vs diyebileceğimiz ??

Hiç Duymadım Görmedim Böyle Birşey Olmazda O Kadar İş Güç Varken Adamlar Bunlarla Uğraşmaz.
  • Sitenin sahibiysen kopyalayabilirsin tabiki ben kendi sitemi iki defa kopyaladım
  • Merhaba bir kişisel wp sayfanın benzerini yaptırmak istesem, ekonomik bir fiyat verir misiniz..? (öğrenci işi:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.