Şimdi Ara

Yapımcısından LOST'a ve finaline ilişkin açıklamalar [dikkat: spoiler] kafası karışanlar için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
6
Favori
50.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu an bitirmiştim diziyi kendimce algıladığım durum ile bunu okuyunca herşey oturdu beynimde.. yazı için çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Benim en çok kafama takılan nokta bu adamların uçakları düşmeden önce farklı bir hayatları vardı.Misal Jack hastasıyla evliydi.Ancak uçak düşmeden devam etti ve Juliet'le evli ve ondan oğlu var.
    Benim kafa buna basmadı
    Biraz konuyu hortlatmış olacam ama diziyi yeni bitirdim

Şimdi uçak düşmedrn önce ki hayatları uçağın düşmesiyle son bulan hayatlarıydı.. Fakat uçak düşmediği için farklı bir evren yarattı ve uçak düşmeden önceki hayatları silindi.. Yani paralel başka bir zaman yarattı... Çünkü onların yaşadığı geçmişi ve anıları o uçak düşmesi finaliyle son buluyordu.. Doğal olarak eğer uçak düşüyorsa farklı geçmişleri ve hayat çizgileri oluyor..

Valla benim anladığım bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 sene olmuş ben onu yazdığımda liseyi yeni bitirmiştim herhalde Şimdi siz diyince hatırladım, aslında silinme gibi değil de sanki daha çok dimdirek bize paralel evreni gösterdiler orada. Aslında Jack bir evrende hastasıyla diğerinde Juliet'le evli. Ama ikisi de devam ediyor farklı paralel evrenlerde. Hatırladığım kadarıyla yazdım yanlış anlamış/hatırlamış da olabilirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Hocam 9 sene olmuş ben onu yazdığımda liseyi yeni bitirmiştim herhalde Şimdi siz diyince hatırladım, aslında silinme gibi değil de sanki daha çok dimdirek bize paralel evreni gösterdiler orada. Aslında Jack bir evrende hastasıyla diğerinde Juliet'le evli. Ama ikisi de devam ediyor farklı paralel evrenlerde. Hatırladığım kadarıyla yazdım yanlış anlamış/hatırlamış da olabilirim.
    Ne güzel hocam işte eski günleri yad etmiş oldunuz

Bu arada dizi çok iyiydi ama son sezon hayal kırıklığı yarattı bende

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, nereden temin edip izlediniz diziyi. Tekrar seyretmek istiyorum. Liseye gidiyordum izlerken hafta sayıyorum yeni bölüm için. Tekrardan yad etmek daha detaylı seyretmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Merhaba hocam, nereden temin edip izlediniz diziyi. Tekrar seyretmek istiyorum. Liseye gidiyordum izlerken hafta sayıyorum yeni bölüm için. Tekrardan yad etmek daha detaylı seyretmek istiyorum.
    Hocam dizipubdan indirmiştim, yani hdd den izledim arşivlemiştim. Nette de çok yerde mevcut zaten izleyebilirsiniz

• diziyi şimdi bitirdim. bence iyiydi. finalde bahsedildiği gibi kötü değildi. ilk sezon zaten dünyanın en iyi dizisi olabilr =)

ama o kadar çok zorlama ve ekleme oldu ki toplaması cok zor oldu.

en çok merak ettiğim: 1977 ye niye gittiler?
  • konuyu hortlatmış gibi olucam başlığı ama yeni izledim bu diziyi ve yeni bitti. dizi bence muhteşemdi. hayatımda izlediğim en iyi dizi diyebilirim.

sonu ile ilgili yıtube videosu bulamadım yorum olarak.

internette okuduğum en iyi yorum 'son sezonda gerçek hayat gibi gösterilen kısımlar bir çeşit araf ve ilgili kişilerin ölümleriyle birlikte bir kilisede toplanıp öteki dünyaya devam ediyorlar'

bu bana da mantıklı geldi. ayrıca bu kesitler karakterlerin hayatlarında yaşamak istedikleri ama yaşayamadıkları mutlu mesut hayatlarını anlatıyor bana göre.

jacob'un siz çok mutsuzdunuz,hayatlarınız iyi gitmiyordu bu yüzden sizi bu adaya getirdim cümleleri de bu olayı açıklıyor gibi.

ancak yine aynı jacob'un çoğu karakteri çocukluğunda ziyaret etmesi de kafa karıştırıcı mesela.

dizi de epey kafa karışıklığı vardı zaten. iyisiyle kötüsüyle dizi bitmiş. özellikle son sezon ortaya karışık derlenmiş gibi geldi bana.

• ilgezerin 2. mesajı tam olarak finali anladım dememe sebep oldu. Fakat ilk mesajdaki yapımcının anlattıklarıyla ters düşüyor. Yapımcı 6. sezondaki flashforwardlarin paralel evren olduğunu söylemiş. Dharma istasyonu patlayınca parelel evrene geçişi başlattılar falan demiş. Iyi de kilisede Libby de vardi ve Libby dharma istasyonu patlamadan öldü. Yapımcı ne olduğunu bilmiyor ki dizinin biz nasıl çözeceğiz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.