Şimdi Ara

Yapmadan Ölmek İstemediğiniz Bir Şey (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tek başıma dağa tırmanmak ve gün batımını seyretmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

bir koreli hatunla evlenip japonyada yaşamak.

Koreli hatunla evlenip korede yaşasan daha ulaşılabilir olmazmı. bende Koreli hatunları seviyorum sırf onun iin amerikadayım ama şu an standby durumundayım almam gereken sorunlar var öncelikle.

kore, kore harbi dolayısıyla bizden vize istemiyor. halk türkleri çok seviyor. japonyada teknolojinin başkenti. bu yüzden dedim. koreli ile evlenip korede kalmak kolay önemli olan japonya.

• Uçaktan paraşütle atlama. Özellikle kızlarla kankalarla el ele tutuşup şekil şukul uaptığımız hatta havada selfie çektiğimiz bir atlayış. Hayal meyal ama olmayacak iş değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek biryerden atlamak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

bir koreli hatunla evlenip japonyada yaşamak.

Koreli hatunla evlenip korede yaşasan daha ulaşılabilir olmazmı. bende Koreli hatunları seviyorum sırf onun iin amerikadayım ama şu an standby durumundayım almam gereken sorunlar var öncelikle.

kore, kore harbi dolayısıyla bizden vize istemiyor. halk türkleri çok seviyor. japonyada teknolojinin başkenti. bu yüzden dedim. koreli ile evlenip korede kalmak kolay önemli olan japonya.

buraya göç edeceğime aslında korece ögrenip oraya gideymişim şansım daha yüksek olurdu aslında.ama orda başlangıç yapmak zor nerden iş bulucam burda en azından kaçak çalışabiliyorum

• Mısır piramitlerine gitmek
  • hoşuma giden ilk kızla direk konuşmak.
  • Katy Perry ile sevişmek

• skidiive
  • sevdiğim kadına sarılıp uyumak ve saçlarıyla oynamak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Seninki neydi lææ @tiskum

Sarhoş olmaktı

• Half Life 3 oynamak

• Hayat Sigortası yaptırmak

• Dalyan köfte diye bişey var bu hayatta. Arada bir rastlayıp da her defasına tadına doyamadığım o olağan üstü yemek, tabağa da hep incecik koyulan....

O yemeği evde yapıp, kapıları da kilitleyip, telefonumu sessize alıp tabağıma da hepsini koyup patlayana kadar yemeden ölmek istemem.
  • 2000 metreden rsass ile birini head shot vurmak tabi bu olay gece olacak kamuflaj kıyafetleri falan olcak yav işte cod4 macmillan görevi gibi

• Süper lüx bir araçla otobüs durağında bekleyen bir kızı alıp evine bırakmak.

• Victoria secret melekleriyle grup yapmak.
  • Dünyanın en büyük kentinin en büyük şehrinde aşırı işlek bir caddeye yüzlerce hoparlör koyup istediğim müziği çaldırıp sokaktaki bütün herkesle dans etmek. Ama çılgınlarca.
  • Sevdiğim kişi ile
  • dünyayı gezmek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.