Şimdi Ara

YAPMAYINNNNNNNNNNNN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • az daha bekleseydiniz de 10.yılını kutlardık
  • bu konu hortlasa da, haklı olduğu konular var. ar-ge başlıklı bir bölüm açılması iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanDa

arkadaşlar kusura bakmayın ama bir kaç şey demek istiyorum burası gerçekten harika bir ortam fakat laçkalaşmaya başladı önüne gelen topic açmış abuk subuk şeyler soruyo adamın biri demiş ben flash bellek yapcam göstersenize ne bu ya bi adam demiş ben uçak yapcam bir yani daha ciddi şeylerle uğraşalım yeni başlayan arkadaşlar için ELEKTRONİK başlıklı bir bölüm açalım öğrenmek isteyen arkadaşlar buraya mail atsın ve yardımcı olalım çok kirlendi burası hatta mail adreslerimizi verelim daha detaylı ilgilenelim ben gönüllüyüm ve bir bölüm daha açalım GENEL SORULAR diye burayada flash bellek yapmak isteyen arkadaşlar ve onun gibiler mail atsın nasıl kötü bir fikir mi

Adamın biri ironman giysisi nasıl yapılır demiş Konuyu da kimse şikayet etmemiş görünce hemen kapattırdım konuyu.

Ha bu arada biriside zenginleştirilmiş uranyum karaköyde satılırmı diye sormuş.

• hort flaşbellek yapma nedir orası bitirdi beni
  • Hortlatmayın şu konuları,bildiğim kadarıyla ufak bi tatille ödüllendiriyorlar hortlatanları.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.