Şimdi Ara

Yaptığın Bir Şeyi Tekrar Yapma Hastalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
8.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de - sağ tık > yenile - hastılığı var

nerde masaüstü görsem sağ tık > yenile yapıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: mberkmberk989

Evet arkadaşlar mesela ışığı kapatacam düğmeye 6 kere basmam gerek yoksa rahat edemem. Veya yatarken bi dua okiyacam 3 kere okuduktan sonra bi 6-7 defa daha okumassan rahat edemem veya durup dururken gördüğüm bi nesneye 2 kere dokunurum. Çok illet bi şey Varmıdır bunun bi hal çaresi ?? Veya sizede oluyormu bu tür veya benzer şeyler

hocam hastalığın obsesif kompulsif bozukluk.2 yıldır tedavisini görüyorum.daha önce neden gitmedim diye kendime kızıyorum.
    vakit kaybetmeden doktora git.benim hastalığım çok ağırdı.görenler acıyordu halime.şimdi çok iyiyim.KESİNLİKLE DOKTORA GİT.ilaç kullan.kendi kendine çözebileceğin mesele değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: IMPROVER

UMARIM AKBİL KULLANMIYORSUNDUR .. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: medenii

quote:

Evet arkadaşlar mesela ışığı kapatacam düğmeye 6 kere basmam gerek yoksa rahat edemem. Veya yatarken bi dua okiyacam 3 kere okuduktan sonra bi 6-7 defa daha okumassan rahat edemem veya durup dururken gördüğüm bi nesneye 2 kere dokunurum. Çok illet bi şey Varmıdır bunun bi hal çaresi ?? Veya sizede oluyormu bu tür veya benzer şeyler

hocam hastalığın obsesif kompulsif bozukluk.2 yıldır tedavisini görüyorum.daha önce neden gitmedim diye kendime kızıyorum.
    vakit kaybetmeden doktora git.benim hastalığım çok ağırdı.görenler acıyordu halime.şimdi çok iyiyim.KESİNLİKLE DOKTORA GİT.ilaç kullan.kendi kendine çözebileceğin mesele değil.

Hocam bende gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyordum iyi oldu gidenlerde varmış düşünüyorum gitmeyi gidicem galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: medenii

quote:

Hocam bende gitsemmi gitmesemmi diye düşünüyordum iyi oldu gidenlerde varmış düşünüyorum gitmeyi gidicem galiba

hocam kesinlikle git.hatta işe yaramadı mı başka doktora git.ben bi çukurdan çıktım.ha seninki pek ağır değil.ama yılanın başını küçükken ezmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.