Şimdi Ara

Yaptığınız hatalarla kendinizi nasıl avutuyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her insanın yaptığı hatalar vardır,
    siz kendinizi nasıl avutuyorsunuz ?
    herşeyi kafama acayip derece çok takıyorum şuanda aldığım telefona sinirleniyorum durduk yere hemde hiç bişey olmadı.Bazen böyle acayip takıyorum ki deliriyorum resmen bi yaparken falan heryerde hiç aklımdan çıkmıyor yaptığım hatalar çok büyük bişey de değiller normal günlük yapılan hatalar siz nasıl aklınızdan çıkartıyosunuz veya aranızda direk nolucak ya falan diyip geçebilenler var mı ? nasıl yapıyorsunuz ?

• Uplayalım bakalım belki güzel şeyler çıkar
  • Ben daha kötüsünü düşünüyorum. Mesela arkadaşlarla kendi aramızda kumar gibi oyun oynuyoruz 50TL falan kaybediyorum çok üzülüyorum hemen kötüsünü düşünüyorum ya 500TL gitseydi diye ve moralim yerine geliyor sizde deneyin gerçekten iyi geliyor. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk54

Ben daha kötüsünü düşünüyorum. Mesela arkadaşlarla kendi aramızda kumar gibi oyun oynuyoruz 50TL falan kaybediyorum çok üzülüyorum hemen kötüsünü düşünüyorum ya 500TL gitseydi diye ve moralim yerine geliyor sizde deneyin gerçekten iyi geliyor. :D

haklısın olabilecek bir yöntem ancak genelde daha kötüsü gibi bi durum olmuyor veya ben kendimi öyle teselli edemiyorum sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaykusReis

Arkadaşlar her insanın yaptığı hatalar vardır,
    herşeyi kafama acayip derece çok takıyorum şuanda aldığım telefona sinirleniyorum durduk yere hemde hiç bişey olmadı.Bazen böyle acayip takıyorum ki deliriyorum resmen bi iş yaparken falan heryerde hiç aklımdan çıkmıyor yaptığım hatalar çok büyük bişey de değiller normal günlük yapılan hatalar siz nasıl aklınızdan çıkartıyosunuz veya aranızda direk nolucak ya falan diyip geçebilenler var mı ? nasıl yapıyorsunuz ?

Ben de senin gibiyim. Bu yüzden gece yattığımda 25-30 dk kıvranıyorum uyumak için

• ben gibi bi ezik için az bile hata yapıyorum de kendi kendine (sana ezik demedim sadece böyle söyle kendine)
  • En kötü günüm / olayım böyle olsun derim genelde ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

Arkadaşlar her insanın yaptığı hatalar vardır,
    herşeyi kafama acayip derece çok takıyorum şuanda aldığım telefona sinirleniyorum durduk yere hemde hiç bişey olmadı.Bazen böyle acayip takıyorum ki deliriyorum resmen bi iş yaparken falan heryerde hiç aklımdan çıkmıyor yaptığım hatalar çok büyük bişey de değiller normal günlük yapılan hatalar siz nasıl aklınızdan çıkartıyosunuz veya aranızda direk nolucak ya falan diyip geçebilenler var mı ? nasıl yapıyorsunuz ?

Ben de senin gibiyim. Bu yüzden gece yattığımda 25-30 dk kıvranıyorum uyumak için

aynen aynen hocam böyle düşünceler yatarken falan bi sarıyor allahım deliriyorum resmen bütün yaptığım hatalar gözümün önüne geliyor

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

ben gibi bi ezik için az bile hata yapıyorum de kendi kendine (sana ezik demedim sadece böyle söyle kendine)

ilk okuduğumda anlamadım eminim saçma bişeydir dedim ama çok sağolun okuyunca tam olarak anladım mantıklı bişey deneyeceğim

•  Yaptığınız hatalarla kendinizi nasıl avutuyorsunuz ?
     Yaptığınız hatalarla kendinizi nasıl avutuyorsunuz ?
  • Hatasız kul olmaz. Bizde insanız.. Önemli olan bir daha yapmamak.. Bir daha yapmam öğrenmiş oldum demek en iyisi
  • İnsan yaptığı hatalardan ders çıkarmasını bilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

İnsan yaptığı hatalardan ders çıkarmasını bilmeli.

işte haklısın fakat ya bi hatanın telafisi yoksa ? geri dönüşü olmayan bi hata yaptıysak o zaman ne yapıcaz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

İnsan yaptığı hatalardan ders çıkarmasını bilmeli.

işte haklısın fakat ya bi hatanın telafisi yoksa ? geri dönüşü olmayan bi hata yaptıysak o zaman ne yapıcaz ?

zaten telafisi vardır demiyorki adam.Birdaha geri dönüşü olmayan şeyler yapmazsın bu gibi durumlarda.
  • quote:

Ben daha kötüsünü düşünüyorum. Mesela arkadaşlarla kendi aramızda kumar gibi oyun oynuyoruz 50TL falan kaybediyorum çok üzülüyorum hemen kötüsünü düşünüyorum ya 500TL gitseydi diye ve moralim yerine geliyor sizde deneyin gerçekten iyi geliyor. :D

mesela inşaata topumuz kaçsa, ya ahıra kaçsaydı diycez ve moralimiz yerine gelicek, anladım?
  • Hatasıııız kul olmaaaaaaz, dermaaansııız dırırım..
  • Geçmişi değiştiremeyeceğim farkındayım.O yüzden bir daha yapmam diye söz veriyorum.Bir daha yaparsam tekrar aynı sözü veriyorum.Tek üzüldüğüm şey sevdiklerimi kaybetmek.Bir tek o koyuyor.Onun dışında herşey boş. :)
    Hatasız insan olmaz.İnsanlar bana karşı hata yaptıklarında hiç kızmadığım için ben hata yaptığımda da bana kızamıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

mesela inşaata topumuz kaçsa, ya ahıra kaçsaydı diycez ve moralimiz yerine gelicek, anladım?

haklısın kardeş aynen öyle :D

• Yeni bir şey öğrendim derim
  • S..tr et diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.