arkadaşlarla kanepenin altında en çok durmacalık oynuyoduk
O nasil oluyor ki?
çekyatlar varya onu açıp içine girip kapatıyoduk kendimizi oraya, en çok dayanana nobel barış ödülü
Oha icindeki adam bogulmuyor mu? Nasil sigdiniz oraya?
evt işte boğulana kadar kalıyoduk orda, tam boğulup ölücekken; kaldır lan kaldır tamam kaldır kaldır kaldır !! diyoduk
Yemin ederim iskence yaptiginiz ama neyse ki bazaya falan girmeyi denememissiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: danger70
Otostop izmirden istanbul
bir ara konu aç anlat merak ettim
atari jetonu yapmıştım sahte, onu kullandım amcam çaktı. sonra
Erik basmaya gittik. Ben ağaçtaydım erik ağacının sahibi geldi elinde sopayla :D herkes kaçtı ben ağaçta kaldım çıktım en tepeye sessizce bekledim teyze iyi sövdü sonra gitti ucuz atlattım yani , Trene kaçak bindik çok eğlenceli oluyor :D
quote:
Orijinalden alıntı: cengomatik
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Soap
quote:
Orijinalden alıntı: zaimcaglayan
quote:
Orijinalden alıntı: cengomatik
quote:
Orijinalden alıntı: zaimcaglayan
arkadaşlarla kanepenin altında en çok durmacalık oynuyoduk
O nasil oluyor ki?
çekyatlar varya onu açıp içine girip kapatıyoduk kendimizi oraya, en çok dayanana nobel barış ödülü
almadığımız bir o ödül kalmıştı
Odulu birak adamlar olcek cekyatin altinda.
bisiklette araçlara el kol yapmak olabilir
bi gün levyeyi yemekten korkuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk54
Erik basmaya gittik. Ben ağaçtaydım erik ağacının sahibi geldi elinde sopayla :D herkes kaçtı ben ağaçta kaldım çıktım en tepeye sessizce bekledim teyze iyi sövdü sonra gitti ucuz atlattım yani , Trene kaçak bindik çok eğlenceli oluyor :D
Sakaryalı isen trene kaçak binmek klasik oluyr bilirim
12-13 yaslarinda arabayi kacirmistim nereleri dolandim geri getirip arabayi nasil koydum hatirlamyorum valla . Hala da bilmez bizimkiler bunu
Lisedeyken 3 tane sıfırımı son sınavlarda düzeltmiştim. En çılgınca ve en mantıklı hareketim bu belki de, yoksa çok farklı olabilirdi her şey.
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Soap
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk54
Sakaryalı isen trene kaçak binmek klasik oluyr bilirim
aynen öyle kardeşim :D
Kalabalık sokaklarda telefondan osuruk sesi açmak ve insanların bize tip tip bakarken bizimde kıkır kıkır gülmemiz.
Bir sürü var ilk aklıma geleni yazayım.Kışın ortasında hertaraf kar,buz dışarısı kim bilir kaç derece ben gece 12 de şort ve kolsuz ayağımda terlikten başka bir şey yok o halde bakkala gittim.
5 de yatıp 11 de kalkmak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme