Şimdi Ara

Yaradan Yaradan Olabilmek İçin Yaratılana Muhtaçtır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer yaratan yaratılanı yaratmasaydı o yaratıcı olmazdı yani yaratıcı vasfını kazanbilmesi için yaratmak zorundaydı, bu da yaratıcıların ve dolayısıyla tanrıların acizliğini kanıtlar.

• Diyorlar ki her şeyin bir ustası, yapanı vardır, e bende diyorum ki o zaman senin inandığın şeyi yaratanda vardır, o ezelidir diyorlar, nereden bileceğiz peki, bilmeyeceğiz, bilirsek gerçek sınav olmaz, e başka bir inançtaki yaratıcıyı da kabul etmen lazım o zaman. Hadi onu da geçtim diğer inançları araştırmak için bile insan hayatı kısadır.
  • üyeye bakıp ve konuyu okuyup aşırı müslüman olacak ateistler için mekke'de ev alternatifleri;

ZemZem Tower Mekke Konutları'nda 7 bin 400 dolara!

Suudi Arabistan'da Kabe'ye 100 metre yakınlıkta inşa edilen projede fiyatlar 7 bin 400 dolar ile 47 bin 300 dolar arasında değişiyor.

Kabe’ye 100 Metrede Devremülk

Kuveytli Mresco Real Estate Solution tarafından Suudi Arabistan’ın kutsal şehri Mekke’de inşa edilmekte olan ve Kral Abdullah’ın bizzat kendi projesi olan El Makam Tower, Stüdyo ve 1+1 olmak üzere iki ayrı tipte dairelerden oluşuyor.

• mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Spam yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Diyorlar ki her şeyin bir ustası, yapanı vardır, e bende diyorum ki o zaman senin inandığın şeyi yaratanda vardır, o ezelidir diyorlar, nereden bileceğiz peki, bilmeyeceğiz, bilirsek gerçek sınav olmaz, e başka bir inançtaki yaratıcıyı da kabul etmen lazım o zaman. Hadi onu da geçtim diğer inançları araştırmak için bile insan hayatı kısadır.
    Tanrı ezeli ve ebedidir. Yani kavramsal olarak böyledir. Eğer onun bir yaratıcısı olsaydı o zaman tanrı demezdik.
    Şu an tanrı kavramı konuşuluyorsa böyle bir şeyden bahsedilemez. Eğer öyle dersen şuna benzer siyah olan şeye beyaz demekle aynı olur.

Bu arada konudaki soruya gelecek olursak hiçbir şey ifade etmiyor. Senin elinde güç bulundurman bunu kullanmadığın zaman güçsüz olduğun anlamına mı gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 23 Nisan 2019; 22:44:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Tanrı ezeli ve ebedidir. Yani kavramsal olarak böyledir. Eğer onun bir yaratıcısı olsaydı o zaman tanrı demezdik.
    Şu an tanrı kavramı konuşuluyorsa böyle bir şeyden bahsedilemez. Eğer öyle dersen şuna benzer siyah olan şeye beyaz demekle aynı olur.

Bu arada konudaki soruya gelecek olursak hiçbir şey ifade etmiyor. Senin elinde güç bulundurman bunu kullanmadığın zaman güçsüz olduğun anlamına mı gelir

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

https://www.google.com/search?ei=dWW_XNmEOIWRmwXs8IyACQ&q=zeus%27un+kar%C4%B1s%C4%B1&oq=zeusun+kar%C4%B1&gs_l=psy-ab.1.0.0i10l2j0i22i10i30l2.1477845.1479956..1481446...0.0..0.174.1795.0j11......0....1..gws-wiz.......0i71j0i131j0j35i39j0i67j0i131i67.gMmtpv7iJx0

Alıntıları Göster
    Keşke bu konuda Celali dinleseydin. Yunan mitolojisinde tek tanrılı dinlerdeki gibi tanrı kavramı yok. Dinle de pek alakası yok. Şimşek çakıyor şu yaptı fırtına geliyor bu yaptı diye destansı hikayelerden ibaret.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Keşke bu konuda Celali dinleseydin. Yunan mitolojisinde tek tanrılı dinlerdeki gibi tanrı kavramı yok. Dinle de pek alakası yok. Şimşek çakıyor şu yaptı fırtına geliyor bu yaptı diye destansı hikayelerden ibaret.

Alıntıları Göster
    Evet çok olmasa da var. Aristo ve Anaksimandros'un bilimi çıkardığı videoları izle Şengör'ün. Kurban verdik diyor.
  • van gogh hiç resim yapmasa ressam diyemezdik, beethoven senfonileri yazmasa besteci olmazdı düz mantık. yani eser sahibi olabilmek için o eserin yapılması şart ama buradaki acizliği anlamadım ben
  • muhtaçlığın acizliin tanımını bilmez gelir konu açar, adı da sorguladım aydınlandım beyazlandım islamı terk ettim olur
    buyur terk et kardeş size zaten islam falan farz değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.