Şimdi Ara

Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana item yapma konusunda yardım edermisiniz.ne ile neyi birleştirince ortaya armor veya weaponlar çıkıyor gibi .violet gibi...???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calvin Harris -- 4 Aralık 2007; 18:41:43 >

• ya yeter bak başka konuda da söyledim bu kadar basit şeyler için konu açma..
    sorunun cevabı hero.netgame.com da mevcut. oyundaki birine sorsanda rahatlıkla cevap alırsın..
    onu da yapmadın bir topic aç artık ne diyim PoKeMaNiAc'ın soruları diye ordan sor.. tek kelimelik soruların için önemli konular aşağı gidiyor..
  • OldStyle tamam haklısın kardeş ama o kadar yazı yazıcağına cevabı verseydinde konu aşağılara doğru kayardı zamanla.Bende 3-4 gündür Heroya başladım bundan önce silkroad knight filan oynadım ve bilmediğim konu fazla oyunda ve forumda yardım ederseniz sevinirim ayrıca...
  • OldStyle +1
  • Oyunda sanki yardım eden var a.... azımı açtırma zaten en iyi öğretmenimiz acile kalktı.Sinirliyim o eleştri yazmasanda olur b.kuna post kasma kızcaksan yazma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • post kasmaksa mevzu açtığın gereksiz konular, cevaplarına bu siteye girmeden rahatça ulaşabileceğin sorular sormana ne demeli.. post kasmakmış 159 postu nasıl kastığın belli ben 1 senedir hero online forumundayım senin kadar topic açmadım
  • Ben 159 postun 120 130 unu pokemon formunda kastım.Hem bu arada oyunda hiç turk gozukmuyor factiondan bağırıyoz biri bile yardım etmiyo bilip bilmeden konuşma....
  • aferin sana pokemondan sonra hero online ağır geldi heraldi baya ondan sorun yaşadın bu kadar topic açıyorsun anladım

arkadaşım senin kafan mı iyi

sen violet düşüncek levela geldiysen zaten bi türk guildine girersin orda sor bütün sorularını.. her sorun için ayrı topic açma bir topicden sor forumu kirletiyorsun
  • OldStyle bencede haklısın abi ama uzatmada cevabını ver konu bitsin gitsin uzattıkça uzatıyorsunuz...Ya sende bilmiyorsun yada inat yapıyorsun yha cevabını verde herkes kendi yoluna gitsin bidaha soru sorarsa bineriz tepesine
  • Az araştırmacı olun arama tuşunu kullanın bak ben kullandım aradığımı buldum
    http://forum.donanimhaber.com/m_14848535/mpage_1/key_violet%252Cyap%25FDm%25FD//tm.htm#14848535
  • sağolda inat ediyorum heraldi 65 lvl / 70 lvl / 55 lvl 3 ayrı charım oldu bunu bilemeyecek kadar aciz değilim..
  • yanlış anladın galiba sen haklısın bencede ama sen böle yaptıkça onun ekmeğine yağ sürüyosun verde cevabını konu kitlensin silinsin ne bilim gitsin bitsin işte yani sen böyle yaptıkça onun aranda tek bir fark kalıyor oda senin bilgili olmanŞu foruma mensupğ kişiler söyledikleri şeyleri bir de yapsalar doyum olmaz forumun tadına...
  • Amma çok bıdı bıdı yapıonuz.Sizin gibileri çok gördüm.Ukala tavırlar yapıyorsunuz sanki çok biliyorsunuz oyunu daha belki bilmediğiniz bi çok şey var.Bu arada oldstyle senin oynamadığın bir çok oyunu oynadım knight silkroad wow online matrix online vs vs.... pokemonuda eğlence olarak oynuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calvin Harris -- 7 Aralık 2007; 12:51:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.