Şimdi Ara

yardıııımmmmmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok çekiyorumm.celeron1000 1ghrz işlemci-nvidia tnt2 ekran kartı-via anakartlı 20gb harddiskli ikinci el bir bilgisayar aldım. aldımın 2. günü takıla takıla çalışmaya başladı. uzun süre böyle kullandım. sonra aldıgım yere teknik servise götürdüm format çekildi ve cpu frekasları ayarsız dediler onlar ayarlandı daha evime getirip çalıştırdım aynı sorun devam ediyo. servisi aradım onlarda şaşkın olduklarını yapabilecek birşey olmadığını söylediler.ilk defa boyle olmuş. bana yardım ederseniz çoook mutlu olacağım çünkü deli ediyo bu sorun

• diske yüze taraması yaptır öncelikle.. çok ayrıntılı şeyler olabilir. başıma geldiği için biliyorum anakart üzerindeki mikronik bir çatlak bile buna sebep olabilir sevisegeri götür ve ayrıntılı donanım testi istediğini sööle yani her parçanın yerine sırayla farklısını takıp test etsinler cihazını...
  • aklıma şimdi geldi ben bilgisayar takılarak calışırken bilgisayarımdan özelliklere bakmıştım normalde cpu 1ghz de çalışırken takılma olduğunda 540mhz de calışıyo göşteriyordu. düzeltmek için kurcalarken de şunu buldum aygıt yöneticisine girip cpu nun görevini sonlandırıyordum restart olunca takılma düzeliyordu kardeşş.
  • Bios a girip işlemcinin çalışma hızını sabitlemeyi denedinmi. yada ayarları orjinal haline çek. sonucu yaz devam edelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.