Şimdi Ara

YARDIIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Benim 2 senedir kullandığım samsung galaxy s2 telefonumu değiştirmenin vaktinin geldi. Windows phone kullanmak istiyorum. Önümde iki telefon var lumia 925 ve lumia 830 sizce hangisini almalıyım. Yardımda bulunun lütfen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 830

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sebeplerini açıklar mısınız? Bu telefonların içine 735te katılabilir mi? Sorunlu olduğunu duydum ama doğru mu yanlış mı bilmiyorum...

• L830 tabi ki de.

YARDIIIM
  • Önerileriniz icin teşekkür ederim :)

• 925 in kronik kanitlanmis ve cozulememis sorunları vardır.Şarjın su gibi gitmesi veya ısınmanın diğer modellere gore fazla olması gibi.Şarjı sorun değil dersen bilemem.Bi aralar bende alacaktım vazgeçtim.830 8xx segmentinin üst model telefonlarındandır ve bir sıkıntısını duymadım hiç.Ayrıca tasarımı çok hoşuma gidiyor.735 için ise pek bilgim yok 7xx segmenti hakkında araştırma yapmadım daha önce.Fakat 8xx ve 9xx dan geri de olduğunu söyleyebilirim sonuçta 7 serisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Yardımm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şarzı benim için sorun evet. Yardımınız için teşekkür ederim :)

• Ne demek her zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şey yazılmış fakat bende bir 925 kullanıcısı olarak görüşlerimi şuraya ekleyeyim dedim.

Kesinlikle uzak dur hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 5 Ağustos 2015; 9:13:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mağazaya gittim ve lumia 930u 1.200 liraya aldım yardımınız için teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: partypat

Bugün mağazaya gittim ve lumia 930u 1.200 liraya aldım yardımınız için teşekkür ederim :)

Hayırlı Olsun Hocam.

• hayırlı olsun taş gibi telefon ama pilinden umduğunu bulamayabilirsin. ben kullandığım zaman biraz çabuk pili bitiyor gibi gelmişti. Şu anda elimde 830 var memnunum. Ama 1520 ve 930 iki kraldır. iyi tercih yapılmış.
  • teşekkür ederim hepinize :)
  • Hayırlı olsun güzel seçim. Genel manada pişman etmez.

• Bugün kullandım biraz fakat telefonun sağ altı ciddi manada ısınıyor. Elime alamadım bir ara. Acaba ilk kullanım diye mi yoksa gerçekten bu bir sorun mu? Eğer sorunsa çözümü var mıdır? Telefonu değiştirmek istemem baya sevdim :(

• Bana normal gibi geldi birde ana konuya sorarsanız daha net cevaplar alabilirsiniz.

• Bende ilk gün üzerinde yemek pişirilcek kıvama getirmiştim.Benim telde de kameranın ustu öyleydi.Belkide biraz fazla kullanmışsındır olabilir mi?

• ah keşke kameranın üstünde olsa da elime gelmese benim de. gerçekten fazla kullandığımı düşünmüyorum sadece internette dolaştım biraz zaten ısnınınca korkup bıraktım.. :/
  • Benim dokunmatik çalışmıyor zaman zaman.Daha büyük sorunlar var bence çok da sıkıntı yapmayın iyi bir cihaz aldınız kullanın.Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.