Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ay önce almış olduğum Wow'un ücretsiz süresi bugun bitti ve accountun yenilenmesi gerekiyordu. İnternet sitesinden kredi kartı bilgilerimi girerek accountumu yeniledim yalnız Burning Crusade olarak yenilemişim sanırım. Oyuna girdiğimde Burning Crusade'i kurmam gerektiğini söyledi. İnternet üzerinden download yaparak oyunu kurmak istemiyorum ve piyasada da şu anda oyun yok sanırım. Şimdi ben bu accountu tekrar normal World of warcraft şeklinde ayarlayabilirmiyim ingilizce bilmediğim icin mail atmadım
    ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız memnun olurum

• Burning Crusade almak zorunda degilsin , sadece wow europe sıtesı acılısında almak ıstersenız burdan alın dıye bı yazı var ama almadanda level 60 a kadar rahatca oynayabılırsın.

Sadece lvl 60 tan sonra outlandse gıdemezsın , ama oyunun ucretsız suresı daha yenı bıttıgıne gore lvl 10 20 cıvarında oldugunu dusunursek , lvl 60 olana kadar bc almadanda rahatca oynayabılırsın
  • oyuna normal giriyorum id ve şifreyi yazdıkdan sonra burning cursedi yukleyin diye biye cıkıyo oyuzden oyuna giremiyom sildim ve yeniden yukledim aynı şeyi, yazıyo
  • id ve şifreyi girdikden sonra bu yazı cıkıyor
    your account is authorized for the burning crusade expansion but the computer you are playing on does not contain burning crusade data to play on this machine with this account you must install the burning crusade additional data is available at:wwwworldofwarcraft.com/burningcrusade/download
    ne yapmam lazım yardımcı olursanız memnun olurum
  • :S
    BCyi al.Belki de hesabını BCye update etmişsindir.Bunun için normal WoW ile girilmiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 28 Şubat 2007; 19:15:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.