Bak Buyuk ıhtımal senın pc ne saldırı duzenlemısler sıfrenı calmak ıcn bu olayı cogu arkadasımız ben dahı aynısı oldu ve ertesı gun ınv pass la karsılastım
Kaspersky veya norton yukle tarat pc nı
ya kardeş sildim plusu ama gene aynı hatayı verio şimdi illa format mı lazım yaaaa başka türlü çözmek istiom sorunumu format işi bayaa sürer
quote:
Orjinalden alıntı: agentwolf
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
quote:
Orjinalden alıntı: DReaDLoRd
formatla bi daha siteden düzgün indir yükle
bu arada dinsel öğeleri bi forumda dikkat etmek icin kullanma bi daha
+ çok haklısın belki foruma üye ataist biri vardır bu başlıkta sana yardım etmesi memkün değil
KİMİ KASTEDİYORSUN?
NEDEN ZIPLIYOSUN YOKSA ATAIST SENMİSİN ????
ya arkadaşlar msn plusı sildim napim daha başka ya bıktım artık
HAYIR İNSANLARA TANIMADAN BÖYLE HİTAP EDEMEZSİN AMA DÜN GECE BARDA ÜST KATTA ANNEN SATANİST OLDUĞUNU SÖYLEDİ ... ANNEN DEDİ BARDA GECE 3 T3
quote:
Orjinalden alıntı: agentwolf
HAYIR İNSANLARA TANIMADAN BÖYLE HİTAP EDEMEZSİN AMA DÜN GECE BARDA ÜST KATTA ANNEN SATANİST OLDUĞUNU SÖYLEDİ ... ANNEN DEDİ BARDA GECE 3 T3
yaşın kaç bilmiorum belliki 10-... hangi insana tanımadan ne demişim sizde özürlülük aileden mi gelio bilmiorum ama ananında böle özürlü olduğunu biliyorum yanıma gelip giderken açık verio senin gibi..biraz akıllı ol da hadi git knightta away ol
ya beyler oldu çok teşk ederim gerçekten game cam sayesinde herşey için çok teşekkürler ollleeyyy havalara uçuyorum yaşasın
Allah ın A sı büyük yazılır...dikkatli ol yamulursun...
quote:
quote:
+ çok haklısın belki foruma üye ataist biri vardır bu başlıkta sana yardım etmesi memkün değil
Böyle bir mantık var mı ya??
Saçma sapan başlıklar atmayın.
illa 4. kutucuğuda aldırcaksınız bana.
böyle dandiklik görmedim.
en iyisi gün batımına doğru ilerleyeyim ben.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
quote:
Böyle bir mantık var mı ya??
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Saçma sapan başlıklar atmayın.
Gerçekten o ne biçim başlıktı öyle, editledim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme