Arkadaşlar öncelikle bazı bilgiler vererek başlamak istiyorum; Yaklaşık 4-5 sene önce wowa başladım panda ırkının çıktığı zamanalara tekabül ediyor ve hesabımda en son olarak dreanor patchi ekli yani legion yok Şimdi tekrardan oyuna başlamayı düşünüyorum ve bazı konularda bilgi eksikliğim var bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikli olarak halihazırda bulunan wow accountuma legion + game time alıp devam mı etmeliyim. ve bu duruma ek olarak bu accounta raf kullanabiliyor muyum( yani biri bana raf gönderebiliyor mu? ödüllerinden yararlanmak istiyorum) bu dediğim iş bana 19.99+ game time ücretine mal olacak
ikinci olarak sıfırdan bir hesap açıp oynamak daha mı mantıklı? şöyle açarsak battle chest + 30 day game time + legion (9.99+19.99) bu konunun içeriği ile tam bilgim yok mesela bi kaç yerde okudum battle chest almayıp direk legion alsak bile oyunu sorunsuz şekilde oynayabiliyor muşuz fakat bu durumda battle chestten gelen game time olmadan yani game time almak gerekiyor bu durumda da bi önceki hesapla hiçbir fark yokmuş gibi duruyor.
Bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Raf kullanarak başlamayı düşünüyorum bu durumu da göz önünde bulundurarak lütfen geri dönüş yapın