öncelikle uzun süre sonra tekrardan merhaba; opel insignia marka 1.6T 180 hp araç bakıyorum. Uzun araştırmalar sonucu elemeyi 2 araca kadar indirdim. 1. sorum bu araçların 1.4t olan modellerinde piston kırması oluyormuş. 1.6 t lerdede nadiren görülmüş fakat bu turbolu araçlarda götülebilen bir durum oldığunu biliyorum aynı sorunu yaşayan tsi motorlu araçlardan sikayetli olanları duymuştum. Sorum 1.6 t 180hp motor sağlam bir motormudur ? 2. soracağım ise başta belirttiğim gibi araçları 2 ye kadar indirdim 2side lpg li birinci araç yetkili bayiiden satılıklpg için çelik sübap takılmış ayrıyetten yetkilii serviste turbo değişimi segman yapılması ve piston değişim işlemleri yapılmış motor 120 binde 0 lanmış yetkili servis kayıtlı hepsi ve yetkili servisten bayii den satılık ikinci araç ise yine aynı km lerde lpg takılmış ama motoru hiç ellenmemiş likid sistemli bir araç. Benim mantığım servise güvenip 2 sene parça garantili aracı almaktan yana fakat o kadar para verip pismanda olmak istemiyorum sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme