üst konuda varmı bilemiyorum ama bu tabletler ne işe yarıyo ben şahsen elementle ilgili bişeyler var diyorum ama anlıyamıyorum y basıyorum element çıkarma iksirini kouyorum tableti koyuyorum iksirle yer dğişiyolar ne olacak içindeki elementleri nasıl çıkaracağım yardım edermisiniz ya içinde 500den fazla element var
canavardan cıkan grı torbaları voıd rondo ıle parcalıyosun sonra cıkan tabletler ne kadar o parcaladıgın seyden ıstıyosa o kadar koyuyosun sonra tabletın degısıyo . o tabletı ıstedıgın kıyafete kılıca basıyosun oyle bısey tabı ben bıraz yalan yanlıs anlattım ama ust konularda vardır yoksa buyuk bı ayıp nomad abiiiii
Topladığın meterialleri y'den element yapçaksın o elementleri de yine y'den sayılarına ve lvllarına göre tablete basıp magic stone oluşturacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: safaz
canavardan cıkan grı torbaları voıd rondo ıle parcalıyosun sonra cıkan tabletler ne kadar o parcaladıgın seyden ıstıyosa o kadar koyuyosun sonra tabletın degısıyo . o tabletı ıstedıgın kıyafete kılıca basıyosun oyle bısey tabı ben bıraz yalan yanlıs anlattım ama ust konularda vardır yoksa buyuk bı ayıp nomad abiiiii