ARKADAŞLAR YA BİŞE SORCAM SİZE BN Bİ SÜRÜ CEVAP ATMAMA RAĞMEN MSJ SAYIM 92 DE KALDI YARDIMLARINIZI BEKLİORUM
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Feykl/size]lerin mesaj sayısı artmaz. rezil Diyene bak. Bari sen kapatsaydın tagı.
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Feykl/size]lerin mesaj sayısı artmaz. rezil Diyene bak. Bari sen kapatsaydın tagı. ben büyük yazmak istedim
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: çaaari ben büyük yazmak istedim Tabi tabi... imzana bak
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: çaaari ben büyük yazmak istedim Tabi tabi... imzana bak Vay hain... Tuzağa düşmedi.
quote:Orjinalden alıntı: çaaari quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: çaaari ben büyük yazmak istedim Tabi tabi... imzana bak İmzayı olduğundan büyük göstermek için bilerek tagı açık bırakmak. Direkt ban sebebi. hemen ispirikleyeyim.
quote:Orjinalden alıntı: çaaari çömez miyiz biz başkasına yuttur seen hıh Şu feyk kendi konusuna bakmaya gelince bir de ona yutturmayı deneyeyim bari.
quote:Orjinalden alıntı: akaras İmzayı olduğundan büyük göstermek için bilerek tagı açık bırakmak. Direkt ban sebebi. hemen ispirikleyeyim. Amaç imzayı büyütmek değildi ki. Ki benim imzam bile yok.
Üstelik imzayı silerek yönetimi kandırmaya çalışmak. Banın artık ben diyeyim 2 sen de3 le mi çarpılır artık bilemem.
yha ne feyki ya feyk meyk deelim bn size soranda suç yardım istedik şurda siz dalga geçin quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: çaaari çömez miyiz biz başkasına yuttur seen hıh Şu feyk kendi konusuna bakmaya gelince bir de ona yutturmayı deneyeyim bari.
quote:Orjinalden alıntı: norah_jones yha ne feyki ya feyk meyk deelim bn size soranda suç yardım istedik şurda siz dalga geçin quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: çaaari çömez miyiz biz başkasına yuttur seen hıh Şu feyk kendi konusuna bakmaya gelince bir de ona yutturmayı deneyeyim bari. gereksiz mesajlar ve konu dışında atılan mesajlar,mesaj sayını artırmazlar.