Bildirim
Yardım (Ankaralılar İçeri)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kızılay iş merkezi 19. katta bi dershane vardı orası güzel. onun dışında o iş merkezindeki yerlerin hepsi iyi hemen hemen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dörtmevsim mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ismi hatırlamıyorum ben geçen sene mezuna kalacaktım oraya gidecektim ama kalmadım
Dershanenin ismi Yeni Yüz Eğitim Kurumları. Oğlumu kayıt yaptırdım. Ankara’ nın en iyi dersanesi diyebilirim
Kahramanlar İş Merkezi 19. Katta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dershaneye gitme.
150 bin lira çekiyorlar.
-
Hocam şaka mı yapıyorsun 150bin çok ciddi bir meblağ dersane icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam tanıdık 450 binden mezuna kalmış, 100-150 bin tl arası değişiyormuş ücretler, en dandiği 80 bin liraymış, bir de kandırıyorlar tıp kazandırırız diye. ayıp olur diye söyleyemiyorum gireceği max 250 bin diye.
-
"Odtülüler " isimli bir dershane var arkadaşım vasıtasıyla içini gezme imkanım da olmuştu baya büyük baya da katı kuralları var başarı tablosu da baya iyiydi oraya bir bakın isterseniz
Ama fiyatlar nasıldır bilemem biraz pahalı olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 26 Temmuz 2024; 8:21:28 >
öğrencileri morona dönüştürüyorlar eğer bütün hayatımı onlar yönetsin diyorsan okey bi dershane ancak.
Ahahahahah bende de aynı izlenimi bırakmıştı
Çok katı kuralları vardı bence ama bazı insanlar da bu şekilde başarıya ulaşabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 26 Temmuz 2024; 11:34:1 >
o şekilde başarıya ulaşanla iletişime dahi geçmeyiz mesela
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X