Beyler-Bayanlar Bir Türlü Acc Alamadım Bazı Kişiler Alırız Yazmıs Msnyi Ekleyin Demişler Ekledim Hiçbiri Açmadı Şimdi Sizden Yardım İstiyorum Bir Acc Pls
eğer ip 81 ile başlamıyorsa hiç isteme
ip yi deiştiririm sorun deil ve tekrarlıyorum pls bi adet acc
Oyuna giremeyenlerden iste,takas edecekbaşka oyun üyeliğin varsa alabilirsin.ama arkadaşın dediği gibi ip in 81 ile başlamıyosa ve yapamıycaksan.Boşuna hiç bu işe girme.Benden sana tavsiye
quote:
Orjinalden alıntı: Trinos
ip yi deiştiririm sorun deil ve tekrarlıyorum pls bi adet acc
lord hammer napıon ya sıktın artık son 20 konunn son mesjları full sen kasıcaksan başka yerde kas
lord hammer posta önem vermem dion ama deli gibi kasıon burda postuna değil adam olup olmamana bakılıo
quote:
Orjinalden alıntı: salih_763
lord hammer posta önem vermem dion ama deli gibi kasıon burda postuna değil adam olup olmamana bakılıo
dostum aslında çözüm belli flash oyularda post artışı drduruldu ve orda artan mesajlar tekrar dşürüldü aynı olay burda da olursa ...
quote:
Orjinalden alıntı: vortigon
quote:
dostum aslında çözüm belli flash oyularda post artışı drduruldu ve orda artan mesajlar tekrar dşürüldü aynı olay burda da olursa ...
gzl açıkladın
Beni bağlamıyo,ne zamandır yardım etmenin adı post kasmak olmuş,insanım demeklede insan olunmuyo ama öyle diyenleriniz var.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: vortigon
quote:
gzl açıkladın
lordhammer sen merak etme biz neyin ne oldugunu kastıgın postları da bilioruz.dikket sonun 1000. mesajda banlanan shadow gibi olmasın
umarım olur
Bana cevap yazınca senin post sayın artmıyo değil mi,Sende mi onlardansın yoksa ? Fesat insan ne olucak
quote:
Orjinalden alıntı: halil88
lordhammer sen merak etme biz neyin ne oldugunu kastıgın postları da bilioruz.dikket sonun 1000. mesajda banlanan shadow gibi olmasın
umarım olur
biz diyorsun yani gruplaştığın kişilr var.bence shadowun durumuna sen düşcen gibi görünüyor.ve iftiraların çok ileri gitmeye başladı.post kasıyon diye tek sen diyorsun dikkatli ol ona göre
quote:
umarım olur
quote:
umarım olur
onun banlanma nedeni post kasmak değil istersen açıklayabilirim ama isteme
nedeni ilhilendirmez beni ben sadece onun durumuna düşersin dedim arkadaşım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme