Şimdi Ara

Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım yardım eder misiniz?

• Bunun İçin Şikayet Et Buttonuna Tıkla Oradan Gerisini Halledersin Ama Önce Şu Avatarını Değiştir
  • Nick değiştirmen için 3 aydan fazla bir süreliğine forumda olman gerekiyor diye biliyorum.Yanlış mı biliyorum orasını bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ

Bunun İçin Şikayet Et Buttonuna Tıkla Oradan Gerisini Halledersin Ama Önce Şu Avatarını Değiştir

bilgilendirdiğin için saol ama avatarım bana ait bişey lütfen değiştir falan deme çünkü herkesin kendi istediğine saygı duymalısın buda benim istediğim bir avatar saygı duyarsan sevinirim
  • ThuÑÐê®WoLƒ ' un söylediğine katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _M�rT_

quote:

Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ

Bunun İçin Şikayet Et Buttonuna Tıkla Oradan Gerisini Halledersin Ama Önce Şu Avatarını Değiştir

bilgilendirdiğin için saol ama avatarım bana ait bişey lütfen değiştir falan deme çünkü herkesin kendi istediğine saygı duymalısın buda benim istediğim bir avatar saygı duyarsan sevinirim

Ama Şunu Söylemelyim Her Avatar O Kullanıcıyı Temsil Eder Kendini Böle Temsil Etmek İstiyorsan Hay hay

• kendine bağlı birşey bu _M€rT_
  • Nickini değiştirmen için sağ üstten Nick İşlemleri'ne girebilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgacantan

Nickini değiştirmen için sağ üstten Nick İşlemleri'ne girebilirsin

Değiştirdi Galiba
  • evt değiştirdim nickimi bu arada madem resimden rahatsız oldunuz hazır nick değişmişken resimde değişsin
  • hayırlı olsun o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.