kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
Bunun İçin Şikayet Et Buttonuna Tıkla Oradan Gerisini Halledersin Ama Önce Şu Avatarını Değiştir
Nick değiştirmen için 3 aydan fazla bir süreliğine forumda olman gerekiyor diye biliyorum.Yanlış mı biliyorum orasını bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ
Bunun İçin Şikayet Et Buttonuna Tıkla Oradan Gerisini Halledersin Ama Önce Şu Avatarını Değiştir
bilgilendirdiğin için saol ama avatarım bana ait bişey lütfen değiştir falan deme çünkü herkesin kendi istediğine saygı duymalısın buda benim istediğim bir avatar saygı duyarsan sevinirim
ThuÑÐê®WoLƒ ' un söylediğine katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: _M�rT_
quote:
Orjinalden alıntı: ThuÑÐê®WoLƒ
bilgilendirdiğin için saol ama avatarım bana ait bişey lütfen değiştir falan deme çünkü herkesin kendi istediğine saygı duymalısın buda benim istediğim bir avatar saygı duyarsan sevinirim
Ama Şunu Söylemelyim Her Avatar O Kullanıcıyı Temsil Eder Kendini Böle Temsil Etmek İstiyorsan Hay hay
kendine bağlı birşey bu _M€rT_
Nickini değiştirmen için sağ üstten Nick İşlemleri'ne girebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: tolgacantan
Nickini değiştirmen için sağ üstten Nick İşlemleri'ne girebilirsin
Değiştirdi Galiba
evt değiştirdim nickimi bu arada madem resimden rahatsız oldunuz hazır nick değişmişken resimde değişsin
hayırlı olsun o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme