Şimdi Ara

yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkezin yeni yılı kutlu olsun.
    birinden char satın aldım.Charın mynet bilgilerini,sifresini filan degistirdim.Charı aldıgım kisi cogu kez click and buydan premium almıs.Simdi kredi kartı bilgilerinden siteye ticket atıp iste hacklendim filan diyp charın sifresine ulasabilirmi ?

• Sen pre alırsan hayır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

Sen pre alırsan hayır.

yani ben click and buy dan premium alırsam sifrelere ulasamaz ?
    premium aldım ama kesin'le
  • Korkma pre aldıysan garanti de olmuştur demektir bn msn i yanlış yazdım arklara bıraktım @msn.com yazmış salo @gmail.com yazcağına beklemede şu an ve ticket atıyorum bildiğim nolarla birlikte tekrar no soruyor oto mesaj başka bişi yapmıyor ş.sizler
  • ben charın my net ismini filn degistirdim mesela ahmet@... ise mehmet@.. filan yaptım o yönden korkum yok ta bi kac arkadas dedi kredi kartı bilgilerinden iste hancklandim diyip charın sifresini ulabilir charı geri alabilir dedi.ben simdi kesin ile premium aldım peki benim ticket atmama gerek varmı?
  • kesinle aldıgım premiumun faydası olurmu cvp pls yoksa click and buydan mı almam lazım!
    ve bronz premium alsam olurmu ?
    Bide söle bisi var charın en eski sahibi premium almıs cogu kez.sonra baskasına satmıs charı oda premium almıs.Ben bu charın 3. sahibiyim char 71 lvl yani ticket atsa bile bütün aldıgı premium bilgileri isteniyormus sanrsam charın 2. sahbinin 1. sahbinden kredi kartı bilgilerini istemesi lazım dogrumu düsünüyorum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.