Bildirim
yardım!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İPHONEDA İLETİM RAPORU YOK!!!! -
tesekkurler.ya hersey var bunları nasıl atlamıslar anlamadım. -
quote:
Orjinalden alıntı: apple_store
İPHONEDA İLETİM RAPORU YOK!!!!
Daha once de yazmistim, caresi soyle; (Turkcell icin)
Mesajin basina *N# koyup oyle yollayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman958 -- 27 Ocak 2008; 23:06:33 > -
emin miyiz bu konuda?
iletim raporu aslında gsm operatörünün bir özelliğidir telefon sadece raporu ister, yani oem olmayan bir sms programı ile
rapor istenebileceğini düşünüyorum. -
arkadaslar pil seviyesini % olarak gosteren bır program duymustum ısmıde sanırım
(Aqwoah Battery) bunu yuklemek ıcın tam olarak ne yapmam gerekıyor nereye ne yazmam gerekıyor adım adım yardımcı olursanız sevınırım baya acemıyımde bu konuda sımdıden tesekkurler. -
quote:
Orjinalden alıntı: xman958
quote:
Orjinalden alıntı: apple_store
İPHONEDA İLETİM RAPORU YOK!!!!
Daha once de yazmistim, caresi soyle; (Turkcell icin)
Mesajin basina *N# koyup oyle yollayin.
off biliorum onu da özellik olarak yok ayrıca bu tür topiclerden de bıktım bıktım yine bıktım -
bu arada msj basına *N# koyup yollayınca bırsey degısmıyor numaranın basına koy demek ıstedıysen orayada koyulmuyor.nasıl oluyor anlamadım:( -
oo pardon turkcell dedıgıne dıkkat etmemısım benım hattım vodafone :( -
quote:
Orjinalden alıntı: sirzo
oo pardon turkcell dedıgıne dıkkat etmemısım benım hattım vodafone :(
Turkcell'i sonradan ekledim de ondan goremediniz. -
bu konudada yardımcı olursanız sevınıırm. pil seviyesini % olarak gosteren bır program duymustum ısmıde sanırım
(Aqwoah Battery) bunu yuklemek ıcın tam olarak ne yapmam gerekıyor nereye ne yazmam gerekıyor adım adım yardımcı olursanız sevınırım baya acemıyımde bu konuda sımdıden tesekkurler -
Forum konu başlıklarını bi incelerseniz,ilgili bölüm konularında bu tür applicationlar var.
quote:
bu konudada yardımcı olursanız sevınıırm. pil seviyesini % olarak gosteren bır program duymustum ısmıde sanırım
(Aqwoah Battery) bunu yuklemek ıcın tam olarak ne yapmam gerekıyor nereye ne yazmam gerekıyor adım adım yardımcı olursanız sevınırım baya acemıyımde bu konuda sımdıden tesekkurler
-
quote:
(Aqwoah Battery) bunu yuklemek ıcın tam olarak ne yapmam gerekıyor nereye ne yazmam gerekıyor adım adım yardımcı olursanız sevınırım baya acemıyımde bu konuda sımdıden tesekkurler
Programin adi "Extended Preferences"
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X