Şimdi Ara

YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim 16*16 amlem ufatma programına ihtiyacım yardım ederseniz sevinirim link bekliyorum......

• high quality photo resizer

google a yaz bulursun
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13470643/tm.htm..
    buyrun burada 4-5. seçenekten downloadunuzu yapınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

http://forum.donanimhaber.com/m_13470643/tm.htm..
    buyrun burada 4-5. seçenekten downloadunuzu yapınız..

hocam linki bi kontrol et

Böyle bir kullanıcı yok yada bu kullanıcıya erişiminiz yok

bu uyarıyı veriyo
  • teşekkürler ilgilendiğiniz için....
  • gurci kardeş ne yaptıysam olmadı 16*16 oluyoır ama oyun kabul etmiyor nerde yannış yapıyorum acaba bi yardım daha lütfen...

• arkadaşlar guild logosu için bana lütfen yardımcı olun buraya 2 resim koycam onları guildmark yaparsanız sevinirim ben yapıyorum ama olmuyor bilen biri varsa hazırlayıp koyarsa sevinirim
  • logolar bunlar yardımcı olursanız sevinirim.....

• buyur arkadaşım

YARDIM

YARDIM
  • teşekkür ederim inş. olur şimdi denicem....
  • gurci kardeş gene olmadı :(( bi sorun var ama ne anlayamadım keğıda tıkladığım zaman şunları yazıyor ( There is no file please check the install path and file name)
  • bence hiç uraşma sro klasöründeki RD klasöründen ayarla bişi senin istediğine göre bişi kesin vardır.
  • RD dosyasındanda denedim olmuyo dostum...
  • arkadaşım resmi bmp formatına çeviriyosun ardından ismini guildmark koyuyosun ve silkroadın kurulu olduğu klasörün içine atıyosun sora guild npc den resim koyma itemini alıp onaylıyosun o kadar
  • resmi bmp formatına nasıl cevircem ya kusura bakma senide meşkull ediyom ama inan fazla bilgim yok yardımcı olursan sevinirim gurci kardeş.......
  • resmin formatını verdiğim program ile değiştirebilirsin değiştirip koymayı denedim ama formatını png yapıyo upload edince onun için senin çevirmen lazım resimlerle anlattım nasıl olduğunu resimler aşağıda

YARDIM

YARDIM

YARDIM

YARDIM

YARDIM

bunları yaptıktan sora editlenmiş resim bilgisayarım/C:/Program Files/High Quality Photo Resizer/output adresindeki klasörün içinde

unutmadan: guild logosu için resmin ismi guildmark union logosu için resmin ismi unionmark olmalıdır ve union resmi koymak için unionunuzda en az 1 union ve unionundaki guildinde de en az 2 lvl olması gerekir. (yazı çok karışık oldu galiba :D]

• ilgilendiğin için çok teşekkür ederim gurci kardeş ben hallettim bu bmp formatı Printlada hallediliyomuş ordan yaptım ilgin için tekrardan saol kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.