Merhaba arkadaşlar kötü bir deneyimden sonra yeniden bir pda almak istiyorum ama bazı sorularım olacak. 1- Benq p51 i 1-2gün kullandım internete bağlanma hızı yavaş geldi yani dizüstümdeki wi-fi gibi değil genelde hep bu hızda mı olur. Bi de Mynet gibi kulanıcı adlı sitelere giriyordu ama üye girişi yapmıyordu.. PDA larda bu durum hep böylemidir.. yani öyleyse yalandan yere özellikler arasında hiç wi-fi aramıyalım. TyTN II açıklamalarında YouTube player diye bişe gördüm.Artık Youtubeyi kullanabileceğiz diyordu. Bu PDA lar bilgisayar gibi her istediğimiz siteye bağlanmaz mı ki niye. Eğer öyleyse bir çözüm yolu varmıdır. Varsa nedir. 2- 3g özellik olsun istiyordum. Türkiyede yok ama. Skype de görüntülü konuşuruz diye. Ama sanki öndeki kamera sadece telefon hattından görüntülü konuşmaya izin veriyor gibi bir metin okudum. Durum tam olarak nedir şimdi. Görüntülü konuşma desteği olan bir Pda ile skype ya da Msn den görüntülü konuşan var mı yoksa bu özelliği wi-fi de kullanamıyormuyuz. 3- HTC TyTN II sadece Türkcell hatlarla mı çalışır. Ve ses Problemi var mı telefon görüşmeleri kaliteli mi. 4- Asus P750 kullanan arkadaşlar ses ve telefon özellikleri hakında ne düşünüyorlar
Düşünceleriniz benim için önemli arkadaşlar ona göre ikisinden birini almayı düşünüyorum.. Gerçi kafama bazen başka modellerde giriyor ama şimdilik kararım fiyatından dolayı. P750 de.. Bi de Toshiba g900 var ama. Bana problem çıkarmayacak bir model arıyorum.. Şimdiden Teşekkürler..
1. Tabi Wifi ile baglanti kalitesinde bir notebook'un performansini beklemek yanlis olur. Ama senin bahsettigin sorun daha cok kullanilan browser ile alakali gibi gorunuyor. Bunun icin sana Opera kullanmani oneriyorum, bu bahsettigin problemleri opera ile yasamazsin. PDA'ler her siteye baglanir ama bazi icerikler ornegin flash icerikler goruntulenmez, cesitli yamalarla cozulsede bu sorun kullanimi cok pratik degildir. Youtube gibi sitelerde ornegin. Bu yuzden cikan youtube player icin o sekilde bir yorum yapilmis olsa gerek.
2. Skype kullanmadim ama benimde bildigim kadari ile on kamerayi desteklemiyor. Kullananlar bilgi verirse daha saglikli olur.
3. TYTN II Turkcell Pda olarak geciyor ama butun hatlarla calisiyor. Ses problemi yok, telefon gorusmeleri oldukca kaliteli. Zaten son cikan romla epeyce guclenmis bir durumda TYTN II.
Toshiba G900 cok fazla bug'i olan bir cihazdi ama rom ve patch'ler ile sanirim su an hepsi cozulmus durumda. Ekran cozunurlugu (800x480) ve parmak izi okuyucusu gibi seylerle one cikan bir cihaz. Kisa bir sure deneme sansim oldu performansi guzeldi.
Bunun disinda su an piyasada yok ama anladigim kadari ile klavyeli modeller ile ilgileniyorsun sadece, eger acelen yoksa HTC touch Pro'ya - Sony Ericsson Xperia X1'e goz atmani tavsiye ederim. Bu iki cihazda eylul ayinda piyasaya cikacak deniyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme