Şimdi Ara

YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba iyi bayramlar.nokia 6600 da eti camcorder adlı program ile çekilen bi video var.görüntüyü ear ve eye olarak ayırıyo.bunu pc de nasıl izlerim.?bi converter buldum o çevirdi aviye ama hızlı oynatıyor.normalin 5-6 katı hızında .lütfen yardım

• quote:

Orjinalden alıntı: savohifi

arkadaşlar merhaba iyi bayramlar.nokia 6600 da eti camcorder adlı program ile çekilen bi video var.görüntüyü ear ve eye olarak ayırıyo.bunu pc de nasıl izlerim.?bi converter buldum o çevirdi aviye ama hızlı oynatıyor.normalin 5-6 katı hızında .lütfen yardım

kardeş bilirim o programı biri ses dosyası biri video dosyası olarak iki tane dosya kaydeder.pcde oynatmak için k-lite codec pack yükle muhtelemen oynatır.ama bence bundan sonra o programı kullanma philips camcoder var 3gp formatında 6600 a göre kaliteli video çeker.hem telefonda hemde pcde rahatlıkla oynatırsın.ha bide o çektiğin video yu pcde izlemek istersen ses çıkmayabilir dediğim gibi video ile ses ayrı dosya o yüzden :(((
    2. olarak o kullandığın programın eti camcoder 2 sürümü var direk avi olarak kayıt yapıyo onuda kullanabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.