Bildirim
YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: savohifi
arkadaşlar merhaba iyi bayramlar.nokia 6600 da eti camcorder adlı program ile çekilen bi video var.görüntüyü ear ve eye olarak ayırıyo.bunu pc de nasıl izlerim.?bi converter buldum o çevirdi aviye ama hızlı oynatıyor.normalin 5-6 katı hızında .lütfen yardım
kardeş bilirim o programı biri ses dosyası biri video dosyası olarak iki tane dosya kaydeder.pcde oynatmak için k-lite codec pack yükle muhtelemen oynatır.ama bence bundan sonra o programı kullanma philips camcoder var 3gp formatında 6600 a göre kaliteli video çeker.hem telefonda hemde pcde rahatlıkla oynatırsın.ha bide o çektiğin video yu pcde izlemek istersen ses çıkmayabilir dediğim gibi video ile ses ayrı dosya o yüzden :(((
2. olarak o kullandığın programın eti camcoder 2 sürümü var direk avi olarak kayıt yapıyo onuda kullanabilirsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- stereo ses nedir
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefon hoparlör temizleme
- numara sorgulama
- silinen fotoğrafları geri getirme
- teşhir ürün alınır mı
- snapdragon 8 elite
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X