Arkadaşlar bu konuyu baya dile getirdim ama sonuç çıkmadı. SQl 2000 ni olna varsa uploat edebilirmi LÜTFEN
Bende inmiyor işte ondan rapid yaparsanız sevinirim Fire fo,Flash Get denemediğim Program kalmadı ama inmiyo yardım ederseniz sevinirim
http://www.indirbir.com/microsoft-sql-server-2000_17689.html Rapide Filan Gerek YOK Okadar Uraşmaya İndir Eger İndiremediysen googleden ara
quote:Orjinalden alıntı: baybars44 Bende inmiyor işte ondan rapid yaparsanız sevinirim Fire fo,Flash Get denemediğim Program kalmadı ama inmiyo yardım ederseniz sevinirim Dns ayarlarından olabilir.
quote:Orjinalden alıntı: |Uqur| quote:Orjinalden alıntı: baybars44 Bende inmiyor işte ondan rapid yaparsanız sevinirim Fire fo,Flash Get denemediğim Program kalmadı ama inmiyo yardım ederseniz sevinirim Dns ayarlarından olabilir. Yardımın için çok saol Tamam indiriyo Number one sın
quote:Orjinalden alıntı: baybars44 quote:Orjinalden alıntı: |Uqur| quote:Orjinalden alıntı: baybars44 Bende inmiyor işte ondan rapid yaparsanız sevinirim Fire fo,Flash Get denemediğim Program kalmadı ama inmiyo yardım ederseniz sevinirim Dns ayarlarından olabilir. Yardımın için çok saol Tamam indiriyo Number one sın Estağfurullah sorunun hallolmasına sevindim.