Şimdi Ara

Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta ultratv accountumu kapattırıp adsle geçtim ve emulede problem yaşamaya başladım..
    emule un standart portlarını açıp high id almama rağmen bi gecede 20-25mb download yapio..
    bunun nedeni ne olabilir..bilgisayarın firewall ayarlarını yaptım acaba modemin firewallu etkiliyo olabilirmi yada standart portları kullanmasam hızlanırmı?
    önerilerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürler

• hocam ben 4662 tcp 4672 udp yı kullanıyorum gayet de iyi DL yapıyo senın kullandıgın 1100 mu.... bol kaynaklı dosyaları koy ayrıca ılk etapta en az 10 tane dosyayı ındıre ac ve modemın fırewallunu kapatman gerekebılır
  • 1000 ne 1100 olunca bişi mi oluo Arvalatse
  • 4662tcp 4672udp kullanıyorum..Dl ler yavaşlıyınca 450-500 kaynaklıdan aşapı dosya indirmemeye özen gösterdim ama olmadı..modemi daha yeni aldığım için çok iyi tanımıyorum..firewallunu kapatmam probleme sebep olabilirmi??
  • @coni_fb
    walla benım kı aldıgımdan berı fırewallu kapalı ama kaspersky +zone alarm kullanıyorum ve fırewalldan programlara ızın verıyorum tabıkı

@Yucuo
    Bişi olmaz hangısı sorun cıkartmıyorsa onu kullan ve tabıkı hangı portu acarsanız acın eMuleden bu portları gırmeyı unutmayın

kolay gelsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArvaLaTSe -- 16 Haziran 2005, 17:45:43 >
  • arkadaşlar yardımlar için çok teşekküreler...
    son olarak emule verebileceğim portların aralığı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım...
    13 yıl önce açıldı
    yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.