Şimdi Ara

Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bilgisayarla sc2 oynamayı düşünüyorum.Sizce Medium özelliklerde sıkıntı yaşar mıyım?
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti460c-core-i5-460m--2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50730

• quote:

Orijinalden alıntı: plus13

Arkadaşlar bu bilgisayarla sc2 oynamayı düşünüyorum.Sizce Medium özelliklerde sıkıntı yaşar mıyım?
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti460c-core-i5-460m--2.53ghz-4-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=50730

Oynarsın sıkıntı olmaz...

• Laptop klavyesiyle bu oyun zor geliyor bana. Hele üzerindeki touchpad ile imkansız
  • Öyle de laptop almam şart :)
    alıştım zaten ben sc oynamaya laptoptan çok sıkıntı olmuyo :)
  • casper almada bu özellikdeki diyer markaları düşünebilirsin
  • herkese slm arkadaşlar....
    siteye yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim ama bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim...
    sc2 kurduktan sonra oyuna başlıyorum ve 1 dak sonra ekran kitleniyor yada pc reset atıyor. ne yaptıysam sorunu bulamadım ve pc yi tamirciye verdim.
    sistemi baştan kurup oyunu deneme amaçlı oynadığında oyunda hiç bir sorun olmadı.
    bende kasayı alıp eve gelip çalıştırdığımda reset atma ve oyunda donma olayı yine tekrarladı.ARTIK ÇILDIRMA NOKTASINA GELDİM.
    adam çalıştırıyo oynuyor ben eve getirip çalıştırdığımda aynı hatayı veriyor. sistem gereksinimleri ile bi sorunum yok kaldı ki öle bişi olsa eleman oynayamazdı zaten.
    NAPTIYSAM SORUNU ÇÖZEMEDİM HATTA KLAVYE MOUSE BİLE DEĞİŞTİRDİM BELKİ ONLARDANDIR DİYE AMA ODA İŞE YARAMADI...
    BİR YARDIM LÜTFEN :((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.