Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde sis anakart war Sis 962L diye bunun biosunu update yapmak istiyorum link varmı ve nerden yapabilirim acil...

KİLİT NEDENİ:http://forum.donanimhaber.com/m_4758011/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xShaGRaTHx -- 29 Kasım 2005, 20:44:35 >

• anakartın markasını biliyorsan sitesini bul ordan indirmeyi dene.eğer bilmiyorsan kasayı aç ve anakartın üzerindeki marka modele göre yine kendi sitesinden araştır.kendi sitesinde mutlaka vardır
  • dostum biliyorumda bulamadım downloadı
  • Boardla gelen cd sinin içinde update programı olmalı onun la yapabilirsin.Yanlız söylüm riskli bir iş.Gerçi biliyosundur riskini yinede yazıyım bios'u güncellerken elektirik kesilirse ayvayı yer board.
  • ama zaten açılırken F1 hatası veriyor immentily falan birşeyler dior F1 e basmazsan girmiyor biostandır degil mi? f1 e bastıgımda windowsu açıyor ama f1 e basmazsan windowsu açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xShaGRaTHx -- 29 Kasım 2005, 11:20:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xShaGRaTHx

ama zaten açılırken F1 hatası veriyor immentily falan birşeyler dior F1 e basmazsan girmiyor biostandır degil mi? f1 e bastıgımda windowsu açıyor ama f1 e basmazsan windowsu açmıyor.

Biosdan DeğiLdir o .. Cdrom Floppy birini Görmediği Zamanlardada yapar HeraLDe
  • HATA : İMMEDİATELY BACK - UP YOUR DATA AND REPLACE YOUR HARD DİSK DRİVE A FAİLURE MAYBE İMMİNENT
  • hata:hemen bilgilerinizi yedekleyin ve harddiskinizi değistirin hata yakındır..bence biosa gir hddni auto yap..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.