Pokemonla alakalı oyunları bıraktım ve yeni bir oyuna başladım. Erepublik. Oyun gerçekten mükemmel tasarlanmış gerçek dünyaya yakın bir deneyim sunuyor. Lakin oyunda madalya kazanmak için yardıma ihtiyacım var benim referansımdan kayıt olup level 10 a kadar ilerleyebilirseniz çok yardımı olacaktır. İlk seviyeler hızlı ilerlediği için bir haftada level 10 olursunuz. Lütfen değerlendirin. Oyuna bu linkten kayıt olursanız sevinirim.
Diğer Web Bazlı Oyunlar bölümüne açsaydın kardeşim ya.Burası yeri değil maalesef.
Pokemon bölümünde geçmişten beri beni bilenler yardımcı olur diye açtım kardeşim.Diğer bölümlerde insanlar ilgilenmezler diye düşündüm.Kusura bakma yine de haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: deltadex
Pokemon bölümünde geçmişten beri beni bilenler yardımcı olur diye açtım kardeşim.Diğer bölümlerde insanlar ilgilenmezler diye düşündüm.Kusura bakma yine de haklısın
Yok benim için sorun değil de konuyu uçarmasınlar diye söyledim. Bu aralar oyalanacak birşey arıyodum ben de belki oynarım.Linki kaydettim başlıyacağım zaman referansından başlarım kardeşim.
Eyvallah kadeşim
arada dünya haritasına bakmaya girerdim şimdi oda açılmıyor
Eskiden oynardım.Yunanistan ve İsrail bizde iken.Ancak daha sonra çok sıkıldım ve bıraktım.Sana kolay gelsin.Eğer başlarsam bu linkten başlarım ben de.Crater'da foruma bile üye değilken bana baya bir yardımcı olmuştun.