Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce oyun oynadım. Oyun bitti çıktım. Arkadasım davet etti oyuna ama "You will not be allowed to join the queue because you are currently assigned to an existing game." yazısı çıkıyor. Çıktım oyundan bida girdim reconnect yazısı gelior. Tıklıyorum bir şey olmuyo. Bug damı kaldı acaba accont çözümü var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThugLife_ -- 30 Ağustos 2011; 9:08:00 >

• Başka bi acc. girdiğim de ise şöyle bir şey oluyor.

Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThugLife_

Arkadaşlar az önce oyun oynadım. Oyun bitti çıktım. Arkadasım davet etti oyuna ama "You will not be allowed to join the queue because you are currently assigned to an existing game." yazısı çıkıyor. Çıktım oyundan bida girdim reconnect yazısı gelior. Tıklıyorum bir şey olmuyo. Bug damı kaldı acaba accont çözümü var mı ?

geçen bana da oldu . skip waiting for stats demiştim. Patchden önce olmuyordu hiç. Biraz bekle geçer 15 dk ya girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

Orijinalden alıntı: ThugLife_

Arkadaşlar az önce oyun oynadım. Oyun bitti çıktım. Arkadasım davet etti oyuna ama "You will not be allowed to join the queue because you are currently assigned to an existing game." yazısı çıkıyor. Çıktım oyundan bida girdim reconnect yazısı gelior. Tıklıyorum bir şey olmuyo. Bug damı kaldı acaba accont çözümü var mı ?

geçen bana da oldu . skip waiting for stats demiştim. Patchden önce olmuyordu hiç. Biraz bekle geçer 15 dk ya girersin.

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThugLife_ -- 30 Ağustos 2011; 9:39:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.