Yardım Edin Arkadaşlar Benim Sony Ericsson Cyber Shot K810i Cep Telefonum Var Daha Yeni Orjinal Çelik Kasa Aldım 80 Tl ye ... Sıfır Gibi Oldu ... Telefona Biçilecek En Yüksek Değer Ne Olabilir Eğer Biçilen Değeri Beğenirsem Satabilirim İsteyenlere Duyurulur ...
ARIZASI YOKTUR !!!
Özellikler: Marka: Sony Ericsson Model: K810i Form faktör: Candybar GSM şebeke: GPRS, GSM, HSCSD, UMTS (3G) Servis: 900, 1800, 1900 Bağlantılar: Bluetooth v2.0 Kızılötesi: Evet USB: Evet Faks / Veri: Evet Ekran: Ana ekran Color TFT Renkli ekran: 262.144 renkler Boyutlar: 31.9x39.8 mm. Çözünürlük: 240x320 piksel Kasa: ÇELİK Kasa Bellek: Dahili bellek 64MB Harici bellek: 1GB Bellek Kartı yuvaları: 1 Bellek kartı tipleri: MemoryStick Micro Temel özellikler: Pil: Lithium Ion Max Konuşma süresi: 10 Saat Tireşim: Evet Melodiler: AAC, MP3, Polyfone Kamera:Cyber Shot 3.2 Megapiksel Flashlı (Süper Bi Kamerası Var) Maks. fotoğraf çözünürlüğü: 2048x1536 piksel Dijital zum: 16x Otomatik netleme: Evet Video kayıt: Evet İkinci (dahili) kamera: Evet SMS: Evet MMS: Evet T9 metin girişi: Evet E-posta: Evet HTML tarayıcı: Evet Java desteği: Evet Ses çalar: AAC, ACC, MP3 Video oynatma: 3GP, MPEG4 Melodi ekleme: Evet Ajanda fonksiyonları: Calculator, Calendar, Reminders, Currency converter, Document viewer Görüntülü görüşme: Evet Diğer özellikler: Built in hands free, Voice dial, Voice memo
Arkadaşlar Cevaplarınızı Esirgemeyin Her Eleştiriye Açığım Şimdiden Teşekkür Ederim ...
Arkadaşlar Birde 3G de Var Galiba Eklememişim
ikinci el bölümüne sor daha fazla yardım alırsın bence
Peki Öneri İçin Sağol ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme