Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tomb raider serisinin son oyununu aldım büyük zevkle.aldım ama ne hikmetse 9800 gt ekran kartım açmadı.256 bit olmasına rağmen dx 11 olmadığı için oyunu oynayamadım.bende gittim zotac gt630 128 bitlik ekran kartı aldım dx11 li taktım oynuyorum.benim anlamadıgım konu zamanında gidip büyük paralar verip aldıgım 9800gt ekran kartımı bidaha kullanamayacakmıyım?Bu nasıl iş anlamadım gitti.satarlarken ne işin olur 128 le git 256 al her oyunu açarsın diyolar da ee nolcak şimdi bide dx lemi uğraşacam.9800 gt yi dx11 yapacak program varmıdır.yeni oyunlar genelde dx11 le çalışacakmış doğrumu.saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: connections

Arkadaşlar tomb raider serisinin son oyununu aldım büyük zevkle.aldım ama ne hikmetse 9800 gt ekran kartım açmadı.256 bit olmasına rağmen dx 11 olmadığı için oyunu oynayamadım.bende gittim zotac gt630 128 bitlik ekran kartı aldım dx11 li taktım oynuyorum.benim anlamadıgım konu zamanında gidip büyük paralar verip aldıgım 9800gt ekran kartımı bidaha kullanamayacakmıyım?Bu nasıl iş anlamadım gitti.satarlarken ne işin olur 128 le git 256 al her oyunu açarsın diyolar da ee nolcak şimdi bide dx lemi uğraşacam.9800 gt yi dx11 yapacak program varmıdır.yeni oyunlar genelde dx11 le çalışacakmış doğrumu.saygılar

malesef 9800gt ye directx güncellemesi yok yeni oyunları onunla oynayamazsınız
  • Hocam 9800GT Dx11 desteklemez malesef. Ayrica her sey bit de degildir. Yeni aldiginiz kart biti 9800GT ye nazaran daha az olmasina ragmen daha performansli bir karrtir bildigim kadariyla. Ayrica 9800 den umit kesmeyin 9500GT m var ben calistirabiliyorum sizinkinde de hala is var demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.