Şimdi Ara

YARDIM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba..Arkadaşlar evime laptop almaya karar verdim.1 Haftadır araştırıyorum ancak dolar yükseldikçe fiyatlarda artıyor..Artık dayanamayacağım alacağım.
    http://www.hizlial.com/asus-x550lc-xo095h-i5-4200u-16ghz-4gb-1tb-2gb-gt720m-156-windows-8-notebook/10338058

asus un x550lc x0o95h 5. nesil 4200 işlemci var..maximum karta 75 tl veriyor..yani laptop bana 1500 e gelecek.sırt çantasıda hediye..ne dersiniz..oyun en fazla pes oynar çocuklarım. o kadar.bugün gün içinde sipariş geçmeyi planlaıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman256 -- 4 Nisan 2015; 14:53:21 >

• Değerli arkadaşlar birde ekran mat ekranmı acaba..interteen araştırdım bulamadım saygılar
  • Hocam alacağınız bilgisayar Eğer en fazla pes oynarım diyorsanız ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar ... Ben şu an asus N550J kullanıyorum asus kalitesi güzel fakat araştırdığım kadarı ile teknik servisi kötü imiş... Asus alırsanız pişman olmazsınız .
  • Bunlarda genelde mat ekran mevcut
  • Değerli Parskan ve Cengaver arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Cuma günü sipariş versem zaten pazartesi elime geçer diye bende vermedim.En azından hafta sonu tekrar bir gider araştırırım diye.Ama gördüğüm o ki fiyat olarak haketten iyi.Asusun servisini bilmiyorum bende nasıl..Pil olayı merak ediyorum ve fiyat-performans konusunda değerli forum üyelerinin düşünceleri nedir saygılar
  • yaman256 Y kullanıcısına yanıt
    alın hocam pişman olmazsınız. asus 1 numara. öncelikle servislik bir sorun çıkartmayacak bir cihaz nasip olur inşallah. servis o kadarda kötü değil.pes değil her oyunu oynar çocuklar merak etmeyin. bendede 1.7 i5 s46cm var crysis3 oynadım.
  • hocam sizin isinizi gorur ama ben bu kadar para veripte bu islemcili hele gt720m ekran karti olan bir laptop almam ben tavsiye etmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

hocam sizin isinizi gorur ama ben bu kadar para veripte bu islemcili hele gt720m ekran karti olan bir laptop almam ben tavsiye etmiyorum

Şu anda fiyat-performans hangisini tavsiye edersiniz acaba..Bugün sipariş geçeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

alın hocam pişman olmazsınız. asus 1 numara. öncelikle servislik bir sorun çıkartmayacak bir cihaz nasip olur inşallah. servis o kadarda kötü değil.pes değil her oyunu oynar çocuklar merak etmeyin. bendede 1.7 i5 s46cm var crysis3 oynadım.

Tşk ederim dufydc bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman256

quote:

hocam sizin isinizi gorur ama ben bu kadar para veripte bu islemcili hele gt720m ekran karti olan bir laptop almam ben tavsiye etmiyorum

Şu anda fiyat-performans hangisini tavsiye edersiniz acaba..Bugün sipariş geçeyim..

hocam su siralar dolar tavan yaptigi icin pek alinmasini tavsiye etmem suan piyasadaki en fp urunler lenovonun ancak sizin pek oyunla isiniz olmayacagi icin daha saglam olmasi malzeme kalitesi onemli asus bu noktada iyidir lakin bu fiyatlara alinmaz benim size onerim dell olacaktir mesela bu model digerinden cok daha iyiwww.notebookadresi.com/dell_notebook/dell_inspiron_5537_g20f81c_notebook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaman256

quote:

hocam su siralar dolar tavan yaptigi icin pek alinmasini tavsiye etmem suan piyasadaki en fp urunler lenovonun ancak sizin pek oyunla isiniz olmayacagi icin daha saglam olmasi malzeme kalitesi onemli asus bu noktada iyidir lakin bu fiyatlara alinmaz benim size onerim dell olacaktir mesela bu model digerinden cok daha iyiwww.notebookadresi.com/dell_notebook/dell_inspiron_5537_g20f81c_notebook

Arkadaşlar hepine çok tşk ediyorum.Bugün siparişi geçtim..Biliyorum ekran kartı meselesi dolar kuuru yüksek ama çocuklar 15 tatil için sıkıştırıp duruyorlar ve şu an için daha iyi fiyat bulamadım..Sırt çantası hediye gelecekmiş bakalım neye benziyor.Birde karta 75 tl para puan yüklenecek ancak hala bir hareket yok..sanırım ileri günlerde yükleycekler..değerli görüş ve paylaşımlarınız için tekrar tşk ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.