Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben yeni bir sistem toplamak istiyorum kendi seçtiğim parçalar şunlar

CORSAIR CP-9020015-EU 750w güç kaynağı
    8 gb ram CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9
    INTEL Core i5-4670 işlemci
    ASUS GTX780TI-DC2OC-3GD5 ekran kartı

bana birde kasa önerirseniz sevirinirim bunları İnventus'dan sipariş etmeyi düşünüyorum sizce iyimi eksikleri varmı ?
    Bu arada bütçem 4000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdi3312 -- 20 Haziran 2014; 1:37:28 >

• Carbide Serisi 400r Kasayı tavsiye ederim

İşlemci olarak 4670k alsanız daha iyi olur.
  • Şu sisteme K serisi işlemci ve Z serisi anakart almanız taraftarıyım. Kasa olarak 400R bakabilirsiniz. Hatta 400R+Cx 750w kombinasyonunu alabilirsiniz. Düz 780 alın Ti'a fazladan para vermeyin.
  • Öneriniz için teşekkürler kasayı gözden geçircem ama ti serisinin incelemelerini izlediğimde normal 780'den daha fazla performans sağladını gördüm bu yüzden 780ti almayı düşünüyorum yorum için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossuranboga

Şu sisteme K serisi işlemci ve Z serisi anakart almanız taraftarıyım. Kasa olarak 400R bakabilirsiniz. Hatta 400R+Cx 750w kombinasyonunu alabilirsiniz. Düz 780 alın Ti'a fazladan para vermeyin.

400R+Cx 750w belirtiğiniz kasa yeterli derecede geniş mi vede kendi soğutucusu varmı ?
  • ferdi3312 kullanıcısına yanıt
    Kasa yeterli derecede geniş kendi soğutucusu derken ne demek istediğinizi anlamadım?
  • quote:

Kasa yeterli derecede geniş kendi soğutucusu derken ne demek istediğinizi anlamadım?

Yani demek istediğim ben gtx 780 ti taktığımda kolay kolay ısınırmı :) o anlamda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ferdi3312 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 400R geniş , kaliteli kasadır.
  • quote:

Yok hocam 400R geniş , kaliteli kasadır.

:) eyw saol yorumlar için son bir sorum var kusura bakma vaktinide harcıyom
    sence vatandan mı yoksa inventusdan mı sipariş edeyim çünkü millet vatandan pek memnun deil
  • İnventus'dan alanlar kasanın kablo saklama vs'nin güzel yapılıp güzel test edip gönderdiklerini söylüyorlar. Aradaki fiyat farkına bak. Birde İstanbul'da oturuyorsanız şöyle bir şey yapabilirsiniz Potur adlı bir üye Bostancı şubesinde çalışıyordu. Onla temasa geçip öyle de alabilirsiniz. Hatta konuya da davet edeyim gelince bir baksın.
  • Çok teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.